Find Distance Between Multiple World Cities Software

Find Distance Between Multiple World Cities Software 7.0

Windows / Sobolsoft / 65 / Úplná špecifikácia
Popis

Plánujete cestu okolo sveta? Alebo ste jednoducho zvedaví na vzdialenosť medzi rôznymi mestami? Nehľadajte nič iné ako softvér Nájsť vzdialenosť medzi viacerými svetovými mestami. Tento vzdelávací softvér ponúka jednoduché a efektívne riešenie na zistenie vzdialenosti medzi jedným alebo viacerými mestami na svete.

Pomocou tohto softvéru môžete jednoducho pridávať mestá jednotlivo alebo načítať súbor z textového súboru. Po výbere požadovaných miest jednoducho kliknite na „Vypočítať“ a nechajte aplikáciu robiť svoju prácu. Výsledky sa zobrazia vo formáte zoznamu, ktorý možno uložiť ako textový súbor alebo súbor Excel pre budúce použitie.

Jednou z kľúčových vlastností tohto softvéru je jednoduchosť použitia. Aj keď nemáte žiadne predchádzajúce skúsenosti s podobnými aplikáciami, zistíte, že softvér Find Distance Between Multiple World Cities je intuitívny a užívateľsky prívetivý. Rozhranie je čisté a priamočiare a umožňuje používateľom rýchlo prechádzať rôznymi možnosťami a nastaveniami.

Ďalšou výhodou tohto softvéru je jeho presnosť. Aplikácia využíva pokročilé algoritmy na výpočet vzdialeností medzi mestami na základe ich súradníc zemepisnej šírky a dĺžky. To zaisťuje, že používatelia dostanú presné výsledky pri každom použití softvéru.

Okrem praktických aplikácií pre cestovateľov a výskumníkov má softvér Find Distance Between Multiple World Cities Software aj vzdelávaciu hodnotu. Môžu ho využiť študenti študujúci geografiu alebo medzinárodné vzťahy na lepšie pochopenie globálnych vzdialeností a vzťahov medzi rôznymi regiónmi.

Celkovo je softvér Nájsť vzdialenosť medzi viacerými svetovými mestami vynikajúci nástroj pre každého, kto chce podrobnejšie preskúmať náš svet. Jeho jednoduchosť, presnosť a všestrannosť z neho robí nevyhnutný doplnok každého cestovateľského náradia alebo arzenálu výskumníka.

Kľúčové vlastnosti:

- Ľahko použiteľné rozhranie

- Presné výpočty založené na súradniciach zemepisnej šírky a dĺžky

- Možnosť pridať viacero miest naraz

- Možnosť uložiť výsledky ako textové súbory alebo súbory Excel

- Vzdelávacia hodnota pre študentov študujúcich geografiu/medzinárodné vzťahy

Požiadavky na systém:

Softvér Nájsť vzdialenosť medzi viacerými svetovými mestami beží na operačných systémoch Windows (Windows 7/8/10). Vyžaduje aspoň 512 MB RAM a 50 MB voľného miesta na pevnom disku.

Záver:

Či už plánujete svoje ďalšie veľké dobrodružstvo po celom svete alebo sa jednoducho chcete dozvedieť viac o geografii našej planéty, softvér Find Distance Between Multiple World Cities má všetko, čo potrebujete. Vďaka svojmu užívateľsky prívetivému rozhraniu, presným výpočtom a všestranným možnostiam výstupu sa tento vzdelávací softvér určite stane nepostrádateľným nástrojom vo vašej digitálnej knižnici. Tak načo čakať? Stiahnite si ju ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Sobolsoft
Stránka vydavateľa http://www.sobolsoft.com/
Dátum vydania 2015-05-06
Dátum pridania 2014-07-21
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Mapový softvér
Verzia 7.0
Požiadavky OS Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 65

Comments: