Apowersoft PDF Converter for Mac

Apowersoft PDF Converter for Mac 1.0.4

Mac / Apowersoft / 1 / Úplná špecifikácia
Popis

Apowersoft PDF Converter pre Mac je výkonný a všestranný softvér na zvýšenie produktivity, ktorý používateľom umožňuje prevádzať súbory PDF do rôznych formátov, ako sú Word, Excel, PowerPoint, HTML, JPG a ďalšie. Používateľom tiež umožňuje jednoducho konvertovať formáty Office a obrázkov na dokumenty PDF. Aplikácia navyše dokáže zlúčiť viacero dokumentov PDF do jedného súboru.

Rozhranie Apowersoft PDF Converter pre Mac je jednoduché a užívateľsky prívetivé. Bez problémov ho môžu používať aj tí, ktorí nie sú technicky zdatní. Program podporuje dávkovú konverziu súborov PDF do iných formátov a naopak, čo môže výrazne zvýšiť produktivitu ľudí pri spracovaní veľkých objemov údajov.

Jednou z kľúčových funkcií Apowersoft PDF Converter pre Mac je jeho schopnosť konvertovať naskenované alebo obrázkové súbory PDF na upraviteľné textové dokumenty pomocou technológie OCR. Táto funkcia používateľom uľahčuje extrahovanie textu z obrázkov alebo naskenovaných dokumentov bez toho, aby museli všetko prepisovať ručne.

Ďalšou užitočnou funkciou tohto softvéru je jeho schopnosť zachovať pôvodné rozloženie a formátovanie konvertovaného dokumentu. To znamená, že používatelia sa pri konverzii súborov nemusia obávať straty dôležitých informácií alebo formátovania.

Apowersoft PDF Converter pre Mac tiež ponúka celý rad možností prispôsobenia, ako je výber konkrétnych strán alebo rozsahov strán z dokumentu pred jeho konverziou, úprava výstupných nastavení, ako je rozlíšenie a kvalita, pridávanie vodoznakov alebo hesiel na bezpečnostné účely atď.

Celkovo je Apowersoft PDF Converter pre Mac vynikajúcou voľbou pre každého, kto hľadá spoľahlivý nástroj, ktorý zvládne všetky potreby konverzie dokumentov na jednom mieste. Či už potrebujete rýchlo konvertovať veľké objemy údajov, alebo len chcete ľahko použiteľný program, ktorý vždy poskytuje vysokokvalitné výsledky – tento softvér vám pomôže!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Apowersoft
Stránka vydavateľa http://www.apowersoft.com
Dátum vydania 2020-06-16
Dátum pridania 2020-06-16
Kategória Softvér na zvýšenie produktivity
Podkategória Iné
Verzia 1.0.4
Požiadavky OS Macintosh
Požiadavky macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra
cena $19.95
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 1

Comments:

Najpopulárnejší