DWG to Image Converter MX

DWG to Image Converter MX 6.7.9

Windows / DWGTool Software / 2046 / Úplná špecifikácia
Popis

DWG to Image Converter MX je výkonný softvérový nástroj, ktorý vám umožňuje konvertovať súbory DWG, DXF a DWF AutoCADu na vysokokvalitné rastrové obrázky bez potreby aplikácie AutoCAD. Pomocou tohto softvéru môžete jednoducho previesť svoje CAD výkresy do formátu BMP, JPEG, GIF, TIFF alebo PNG.

Jednou z kľúčových vlastností DWG to Image Converter MX je jeho schopnosť dávkového prevodu viacerých súborov naraz. To znamená, že môžete ušetriť čas konvertovaním všetkých súborov naraz, namiesto toho, aby ste ich museli robiť jednotlivo. Môžete tiež nastaviť veľkosť obrázka a výstupnú farbu (skutočné farby, sivá a čiernobiela), ako aj vybrať farbu pozadia.

Ďalšou skvelou vlastnosťou tohto softvéru je podpora verných farieb. To znamená, že vaše obrázky budú vykreslené s presnými farbami, čo je dôležité, ak ich používate na prezentácie alebo marketingové materiály.

DWG to Image Converter MX tiež podporuje odstraňovanie skrytých čiar 3D objektov, čo vám umožňuje vytvárať čisté a profesionálne vyzerajúce obrázky zo zložitých 3D modelov. Okrem toho podporuje entitu OLE, ktorá vám umožňuje vkladať objekty, ako sú tabuľky programu Excel alebo dokumenty Word, priamo do vašich výkresov CAD.

Ak používate súbor sád pera AutoCAD (*.ctb), potom dobrá správa! DWG to Image Converter MX to tiež podporuje! Veľkosť stránky môžete upraviť pomocou rozloženia tak, aby boli vaše obrázky dokonale veľké na tlač alebo zdieľanie online.

Tento softvér poskytuje používateľom flexibilitu, pokiaľ ide o výber toho, čo chcú previesť. Môžete previesť modelový priestor, všetky rozloženia, všetky papierové priestory alebo posledné aktívne rozloženie v závislosti od toho, čo najlepšie vyhovuje vašim potrebám.

Nakoniec DWG to Image Converter MX podporuje všetky verzie súborov DWG/DXF (podporuje R2.5-2020). Vďaka ľahko použiteľnému rozhraniu je to jednoduché aj pre začiatočníkov, ktorí nikdy predtým nepoužívali CAD!

Na záver: Ak hľadáte efektívny spôsob konverzie výkresov AutoCADu na vysokokvalitné rastrové obrázky bez toho, aby ste potrebovali samotný AutoCAD, potom nehľadajte nič iné ako DWG To Image Converter MX!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ DWGTool Software
Stránka vydavateľa http://www.dwgtool.com
Dátum vydania 2020-06-16
Dátum pridania 2020-06-16
Kategória Softvér pre grafický dizajn
Podkategória CAD softvér
Verzia 6.7.9
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 2046

Comments: