Regain MSG to Office 365 Migrator

Regain MSG to Office 365 Migrator 06.01.20

Windows / Regain Software / 0 / Úplná špecifikácia
Popis

Získajte späť MSG na Office 365 Migrator: konečné riešenie pre bezproblémovú migráciu

Už vás nebaví ručná migrácia súborov MSG do služieb Office 365? Chcete spoľahlivý a efektívny nástroj, ktorý túto prácu zvládne za vás? Nehľadajte nič iné ako Znovuzískanie MSG na Office 365 Migrator.

Tento softvér, navrhnutý špeciálne pre komunikáciu, je dokonalým riešením pre bezproblémovú migráciu. Umožňuje vám exportovať alebo migrovať súbory MSG do vášho účtu Office 365 bez straty údajov. Vďaka užívateľsky prívetivému rozhraniu a výkonným funkciám je migrácia pomocou nástroja Regain MSG to Office 365 Migrator hračkou.

Migrácia bez námahy

Regain MSG to Office 365 Migrator je špeciálne navrhnutý s ohľadom na jednoduché používanie. Zjednodušuje proces migrácie vašich e-mailov z programu Outlook Express tým, že umožňuje exportovať všetky priečinky dostupné v programe Outlook Express, ako sú Doručená pošta, Odoslaná pošta, Kontakty, Kalendáre atď. Tento nástroj zachováva hierarchiu všetkých súborov a priečinkov tak, ako predtým v pôvodnom formáte nie sú vykonané žiadne zmeny.

Pomocou tohto softvéru môžete jednoducho migrovať všetky svoje e-maily z programu Outlook Express bez akýchkoľvek problémov. Nepotrebujete žiadne technické znalosti ani znalosti o migrácii e-mailov; jednoducho postupujte podľa niekoľkých jednoduchých krokov a nechajte Regain MSG to Office 365 Migrator urobiť zvyšok.

Výkonné funkcie

Znova získajte MSG do Office 365 Migrator je nabitý výkonnými funkciami, vďaka ktorým sa odlišuje od iných nástrojov na migráciu e-mailov na trhu. Niektoré z týchto funkcií zahŕňajú:

1) Dávková migrácia: Táto funkcia umožňuje používateľom migrovať viacero e-mailov naraz namiesto toho, aby ich migrovali jeden po druhom.

2) Možnosť náhľadu: Pred spustením skutočného procesu migrácie môžu používatelia zobraziť náhľad svojich e-mailov na softvérovom rozhraní, ktoré im pomôže zaistiť, že vyberú správne e-maily/priečinky pred spustením skutočného procesu importu/exportu.

3) Bezplatná skúšobná verzia: Bezplatná skúšobná verzia umožňuje používateľom prístup ku všetkým funkciám okrem importu viac ako prvých tridsiatich e-mailov do priečinka, čo im dáva možnosť vyskúšať si náš produkt pred rozhodnutím o kúpe.

Užívateľsky prívetivé rozhranie

Užívateľsky prívetivé rozhranie uľahčuje každému – bez ohľadu na jeho technické znalosti – efektívne používať migračný nástroj Regain MSG To office 356. Intuitívny dizajn zaisťuje, že aj začiatočníci môžu ľahko prechádzať rôznymi možnosťami bez toho, aby sa stratili alebo zmiatli.

Záver:

Na záver, ak hľadáte efektívny a spoľahlivý spôsob migrácie e-mailov z Outlook Express do cloudovej platformy Microsoftu – Office-356, potom nehľadajte nič iné ako migračný nástroj Msg To office-356 od spoločnosti Regain! Vďaka svojim výkonným funkciám, ako je dávkové spracovanie a možnosť náhľadu spolu s užívateľsky prívetivým rozhraním, je to perfektná voľba pri zvažovaní nástrojov na migráciu e-mailov, ktoré sú dnes k dispozícii!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Regain Software
Stránka vydavateľa http://www.regainsoftware.com/
Dátum vydania 2020-06-15
Dátum pridania 2020-06-15
Kategória Komunikácia
Podkategória E-mailové nástroje
Verzia 06.01.20
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 0

Comments: