iTweaX for Mac

iTweaX for Mac 5.0.3

Mac / OSX Bytes / 5552 / Úplná špecifikácia
Popis

Ak používate Mac, viete, že operačný systém je už teraz celkom skvelý. Ale čo keby sme vám povedali, že existuje spôsob, ako to ešte vylepšiť? To je miesto, kde prichádza iTweaX. Tento softvér na vylepšenie pracovnej plochy je navrhnutý špeciálne pre používateľov počítačov Mac, ktorí chcú optimalizovať svoj operačný systém bez toho, aby museli byť odborníkmi.

Jednou z najlepších vecí na iTweaX je jeho užívateľsky prívetivé GUI. Aj keď nie ste mimoriadne technicky zdatní, zistíte, že navigácia a používanie je pre vás jednoduché. A keďže využíva veľmi málo systémových prostriedkov, nespomalí váš počítač ani nezasahuje do iných programov.

Čo však iTweaX vlastne dokáže? No dosť veľa! Zahŕňa nástroje na údržbu, ktoré vám pomôžu udržať váš Mac plynulý a efektívny. A pokiaľ ide o optimalizáciu OSX, iTweaX vám ponúka množstvo vylepšení pre Finder, Dock, Safari, Mail a ďalšie.

Ďalšou skvelou vlastnosťou iTweaX je čisté spracovanie preferencií. Keď zakážete skryté vylepšenie pomocou tohto softvéru, bude 100% odstránené - na rozdiel od niektorých iných nástrojov na vylepšenie, ktoré zanechávajú neprehľadné grafické používateľské rozhranie a nepotrebné súbory.

A keď už hovoríme o skrytých funkciách – to je všetko, čo v iTweaX nájdete. Nie je tu žiadny neporiadok ani zbytočné možnosti; len vylepšenia, vďaka ktorým bude váš Mac fungovať lepšie ako kedykoľvek predtým.

Samozrejme, ak sa kedykoľvek rozhodnete, že jedno z týchto vylepšení pre vás nefunguje alebo spôsobuje problémy vo vašom počítači – nebojte sa! Obnovenie vylepšení pomocou iTweax je jednoduché a priamočiare.

Nakoniec - možno najlepšie zo všetkých - tento softvér je úplne zadarmo! Tak prečo to neskúsiť ešte dnes? Kompatibilné s OS X 10.5.xa OS X 10.6

Úplná špecifikácia
Vydavateľ OSX Bytes
Stránka vydavateľa http://www.osxbytes.com/
Dátum vydania 2014-07-01
Dátum pridania 2014-07-01
Kategória Vylepšenia pracovnej plochy
Podkategória Softvér Tweaks
Verzia 5.0.3
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.9
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 5552

Comments:

Najpopulárnejší