Pyxis Imposed for Mac

Pyxis Imposed for Mac 2.2.0.0

Mac / Pyxis Black / 16 / Úplná špecifikácia
Popis

Pyxis Imposed pre Mac – dokonalý obchodný softvér pre tlačové a dizajnérske úlohy

Ak podnikáte v oblasti tlače a dizajnu, viete, aké dôležité je mať k dispozícii správne nástroje. Pyxis Imposed pre Mac je jedným z takýchto nástrojov, ktorý vám môže výrazne uľahčiť život. Tento výkonný softvér dokáže viac než len ukladať brožúry a časopisy; môže vám pomôcť umiestniť kresbu na tlač, pridať čísla a oveľa viac.

S Pyxis Imposed budete môcť ľahko zvládnuť všetko od štandardných vizitiek až po zložité obojstranné číslovanie. Intuitívne rozhranie softvéru uľahčuje používanie, aj keď nie ste skúsený profesionál.

Jednou z výnimočných funkcií Pyxis Imposed je jeho schopnosť automaticky číslovať a usporiadať umelecké diela. V porovnaní s ručným vykonávaním týchto úloh to ušetrí obrovské množstvo času. Budete sa môcť sústrediť na iné dôležité aspekty vašej tlačovej alebo dizajnérskej úlohy, zatiaľ čo Pyxis Imposed sa postará o zvyšok.

Ďalšou funkciou, ktorú používatelia milujú, je možnosť Impose Pages Consecutively. To vám umožní rýchlo skontrolovať svoje výtlačky umiestnením všetkých nátlačkov na čo najmenší počet výstupných hárkov. Je ideálny pre chvíle, keď potrebujete rýchly obrat na projekte.

Pyxis Imposed tiež ponúka pokročilé možnosti, ako sú vlastné rozloženia vyraďovania, nastavenia spadávky, značky orezania a ďalšie. Tieto funkcie vám poskytujú úplnú kontrolu nad tým, ako sú vaše výtlačky usporiadané a prezentované.

Celkovo je Pyxis Imposed nevyhnutným nástrojom pre každého v oblasti tlače alebo dizajnu. Jeho výkonné funkcie šetria čas a zvyšujú produktivitu, pričom vždy zaisťujú vysokokvalitné výsledky. Či už pracujete na jednoduchých vizitkách alebo zložitých brožúrach s viacerými stranami, Pyxis Imposed vám pomôže.

Tak načo čakať? Vyskúšajte Pyxis Imposed ešte dnes a uvidíte, ako dokáže zmeniť váš pracovný postup!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Pyxis Black
Stránka vydavateľa http://www.pyxis.ie
Dátum vydania 2014-06-23
Dátum pridania 2014-06-23
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Iné
Verzia 2.2.0.0
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.9
Požiadavky Minimum Screen Resolution 1024 x 768
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 16

Comments:

Najpopulárnejší