TinySpell+

TinySpell+ 1.9.63

Windows / KEDMI Scientific Computing / 6958 / Úplná špecifikácia
Popis

Ak ste niekto, kto trávi veľa času písaním na počítači, viete, aké frustrujúce môže byť neustále robiť pravopisné chyby. Či už píšete e-mail, vytvárate dokument alebo dokonca len chatujete s priateľmi online, preklepy a nesprávne napísané slová môžu spôsobiť, že budete vyzerať neprofesionálne a neopatrne. To je miesto, kde prichádza TinySpell+ – tento výkonný obchodný softvér je navrhnutý tak, aby vám pomohol rýchlo a jednoducho zachytiť pravopisné chyby.

S TinySpell+ je kontrola pravopisu rovnako jednoduchá ako písanie. Tento softvér beží na pozadí vašich aplikácií Windows a počas behu sleduje, či sa pri písaní nenachádzajú nesprávne napísané slová. Ak zistí chybu, okamžite vás upozorní, aby ste ju mohli opraviť skôr, ako sa pohnete ďalej. Samotná táto funkcia vám môže ušetriť nespočetné hodiny korektúr a úprav.

To však nie je všetko – TinySpell+ vám tiež umožňuje kontrolovať pravopis textu, ktorý skopírujete do schránky. Ak vám teda niekto pošle napríklad e-mail s preklepom, stačí text skopírovať do TinySpell+ a nechať ho robiť svoje čaro.

Jednou z najlepších vecí na TinySpell+ je to, aké jednoduché je použitie. Po nainštalovaní do počítača sa tento softvér nainštaluje do systémovej lišty, aby ste k nemu mali rýchly prístup vždy, keď ho potrebujete. A keďže je dodávaný so vstavaným americko-anglickým slovníkom (s podporou slovníkov Hunspell v mnohých ďalších jazykoch), nemusíte sa obávať sťahovania ďalších súborov alebo konfigurácie zložitých nastavení.

Samozrejme, jedna otázka, ktorú si mnohí ľudia kladú pri zvažovaní takéhoto obchodného softvéru, je, či ho skutočne potrebujú alebo nie – napokon, nie je kontrola pravopisu už zabudovaná do väčšiny textových procesorov? Aj keď to môže platiť pre niektoré aplikácie (napríklad Microsoft Word), existuje veľa iných programov, kde kontrola pravopisu nie je k dispozícii alebo nefunguje tak dobre, ako by sme chceli (napríklad webové prehliadače alebo chatovacie klienty). Navyše, aj keď kontrola pravopisu existuje v programe, ktorý je už nainštalovaný vo vašom počítači – mať ďalšiu vrstvu ochrany proti preklepom nikdy nezaškodí!

Celkovo možno povedať, že TinySpell+ ponúka jednoduché, ale výkonné riešenie pre každého, kto sa chce zlepšiť v písaní a vyhnúť sa trápnym chybám pri práci online. Vďaka jednoduchosti používania v kombinácii so schopnosťou zisťovať chyby vo viacerých aplikáciách stojí za zváženie pri zlepšovaní tohto obchodného softvéru. produktivita vďaka lepšej komunikácii v práci záleží!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ KEDMI Scientific Computing
Stránka vydavateľa http://www.numerit.com/
Dátum vydania 2020-06-14
Dátum pridania 2020-06-14
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Softvér na spracovanie textu
Verzia 1.9.63
Požiadavky OS Windows 10, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 6958

Comments: