Photo Grid for Android

Photo Grid for Android 2.9

Android / Xevoke Consulting Services / 1711 / Úplná špecifikácia
Popis

Photo Grid pre Android je digitálny fotografický softvér, ktorý vám umožňuje vytvárať úžasné fotografické koláže pomocou úžasných mriežok s rôznymi rozloženiami. Táto aplikácia je ideálna pre tých, ktorí chcú, aby sa ich priatelia cítili výnimočne tým, že im posielajú personalizované koláže. Pomocou Photo Grid môžete jednoducho zarámovať svoje staré obrázky s priateľmi a poslať ich ako darček.

Ak je galéria vášho telefónu plná starých obrázkov a chýba vám miesto, táto aplikácia vám môže pomôcť ušetriť veľa miesta vytváraním fotografických koláží. Môžete si vybrať ktorúkoľvek z daných mriežok z aplikácie a obrázkov z galérie telefónu, usporiadať ich do mriežok a vytvoriť krátky fotopríbeh. Týmto spôsobom môžete oživiť svoje staré obrázky.

Najlepšie na Photo Grid je, že je úplne zadarmo a veľmi užívateľsky prívetivý. Na používanie tejto aplikácie nepotrebujete žiadne predchádzajúce skúsenosti s úpravou fotografií. Aplikácia ponúka rôzne mriežky s rôznym rozložením, aby ste mohli vytvárať širokú škálu koláží.

Používanie Photo Grid je veľmi jednoduché; všetko, čo musíte urobiť, je vybrať jednu z daných mriežok a usporiadať do nich vybrané obrázky. Môžete upraviť fotografie v mriežke a dať úplne nový vzhľad obrázkom z galérie starého telefónu. Vaši priatelia sa určite zamilujú do vášho úžasného výtvoru.

Vďaka tejto aplikácii je úprava fotografií veľmi jednoduchá ako nikdy predtým; je to jedna z najlepších fotografických aplikácií, ktoré sú dnes k dispozícii pre používateľov systému Android, ktorí chcú vytvárať krásne koláže bez toho, aby nad tým strávili príliš veľa času alebo úsilia.

Na záver, ak hľadáte ľahko použiteľný softvér na digitálne fotografie, ktorý vám umožní vytvárať úžasné koláže pomocou úžasných mriežok s rôznym rozložením, potom by Photo Grid pre Android mal byť na začiatku vášho zoznamu! Je to zadarmo, užívateľsky prívetivé a ideálne pre každého, kto chce, aby sa jeho priatelia cítili výnimočne posielaním personalizovaných koláží ako darčekov!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Xevoke Consulting Services
Stránka vydavateľa http://www.xevoke.com
Dátum vydania 2014-06-18
Dátum pridania 2014-06-18
Kategória Softvér na digitálne fotografie
Podkategória Zdieľanie a zverejňovanie fotografií
Verzia 2.9
Požiadavky OS Android 4.0, Android 3.1, Android 3.0, Android, Android 2.2, Android 2.3.3 - Android 2.3.7, Android 2.3 - Android 2.3.2, Android 3.2
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 1711

Comments:

Najpopulárnejší