Rollercoaster ScreenSaver for Mac

Rollercoaster ScreenSaver for Mac 1.0

Mac / Onemac.net / 773 / Úplná špecifikácia
Popis

Rollercoaster ScreenSaver pre Mac je vzrušujúci a vzrušujúci šetrič obrazovky, ktorý vás vezme na nepretržitú jazdu na horskej dráhe priamo z vášho počítača. Tento úžasný šetrič obrazovky je navrhnutý tak, aby vám poskytol pohlcujúci zážitok z jazdy na horskej dráhe bez opustenia pohodlia vášho domova alebo kancelárie.

Rollercoaster ScreenSaver pre Mac je súčasťou kategórie Šetriče obrazovky a tapety, ktorá používateľom ponúka široký výber vizuálne úžasných a interaktívnych tapiet a šetričov obrazovky. Vďaka svojim jedinečným funkciám sa tento softvér stal jednou z najobľúbenejších možností medzi používateľmi počítačov Mac, ktorí chcú do svojich počítačov pridať trochu vzrušenia.

Jednou z výnimočných funkcií tohto softvéru je jeho použitie Quartz Composer Plugin, ktorý spája bohatú sadu grafických a negrafických technológií. Patria sem Quartz 2D, Core Image, Core Video, OpenGL, QuickTime, MIDI System Services, RSS (Really Simple Syndication) alebo XML. Táto kombinácia umožňuje bezproblémovú integráciu s inými aplikáciami vo vašom systéme Mac OS X.

Proces inštalácie Rollercoaster ScreenSaver pre Mac je prakticky identický, či už používate Yosemite, Mavericks, Mountain Lion, Lion Snow Leopard alebo Leopard. Softvér sa dodáva s jednoduchými pokynmi, ktoré vás prevedú každým krokom v procese inštalácie.

Po nainštalovaní do vášho systému premení Rollercoaster ScreenSaver pre Mac vašu pracovnú plochu na úžasnú nepretržitú jazdu na horskej dráhe, ktorá vás zabaví celé hodiny. Grafika je úžasne realistická a poskytuje pohlcujúci zážitok, vďaka ktorému budete mať pocit, že skutočne jazdíte na skutočnej horskej dráhe.

Okrem pôsobivých grafických možností prichádza Rollercoaster ScreenSaver pre Mac aj s niekoľkými možnosťami prispôsobenia, ktoré používateľom umožňujú ešte viac prispôsobiť svoje skúsenosti. Môžete upraviť nastavenia, ako je rýchlosť a zvukové efekty, aby ste vytvorili jedinečný zážitok šitý na mieru vašim preferenciám.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte vzrušujúci spôsob, ako pridať do prostredia pracovnej plochy trochu zábavy a zábavy, potom nehľadajte nič iné ako šetrič obrazovky Rollercoaster pre Mac! Vďaka svojim pôsobivým grafickým schopnostiam a prispôsobiteľným možnostiam vám určite poskytne hodiny a hodiny zábavy!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Onemac.net
Stránka vydavateľa http://onemac.net
Dátum vydania 2014-06-18
Dátum pridania 2014-06-18
Kategória Šetriče obrazovky a tapety
Podkategória Šetriče obrazovky
Verzia 1.0
Požiadavky OS Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.5, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Požiadavky Quartz Plugin
cena Free
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 773

Comments:

Najpopulárnejší