Aiseesoft iPhone ePub Transfer

Aiseesoft iPhone ePub Transfer 7.0.28

Windows / Aiseesoft Studio / 638 / Úplná špecifikácia
Popis

Aiseesoft iPhone ePub Transfer: Najlepšie riešenie pre správu elektronických kníh

Už vás nebaví používať iTunes na prenos vašich elektronických kníh do vášho iPhone? Chcete efektívnejší a užívateľsky prívetivejší spôsob správy elektronických kníh na vašom zariadení Apple? Nehľadajte nič iné ako Aiseesoft iPhone ePub Transfer.

Aiseesoft iPhone ePub Transfer je výkonný softvér, ktorý vám umožňuje prenášať súbory ePub eKníh priamo do vášho iPhone bez potreby iTunes. S týmto softvérom si môžete jednoducho vychutnať všetky svoje obľúbené eKnihy na cestách bez akýchkoľvek problémov.

Ale to nie je všetko – Aiseesoft iPhone ePub Transfer poskytuje aj ďalšiu užitočnú funkciu: možnosť exportovať súbory ePub z vášho iPhone do počítača. Táto funkcia vám umožňuje jednoducho zálohovať alebo zdieľať vaše e-knihy pri zachovaní ich pôvodnej kvality.

Či už ide o e-knihy iTunes alebo o knihy na mieru, Aiseesoft iPhone ePub Transfer ich zvládne všetky. Podporuje všetky zariadenia Apple, ktoré sú kompatibilné s ePubmi, vrátane najnovších modelov, ako sú iPhone 5c/iPhone 5s, iPad Air, iPad mini a iPod touch 5.

Jednou z výnimočných funkcií tohto softvéru je funkcia rýchleho vyhľadávania. Len niekoľkými kliknutiami môžete ľahko zistiť a nájsť ľubovoľnú elektronickú knihu podľa žánru, interpreta alebo kategórie albumu. Vďaka tomu je to neuveriteľne jednoduché pre používateľov, ktorí majú na svojich zariadeniach veľké zbierky kníh.

Intuitívne rozhranie a jednoduché kroky na obsluhu uľahčujú používanie tohto softvéru aj začínajúcim používateľom bez akýchkoľvek nejasností. Nepotrebujete žiadne technické znalosti ani skúsenosti – postupujte podľa jednoduchých pokynov uvedených v používateľskej príručke a začnite spravovať svoje elektronické knihy ako profesionál!

V súhrne:

- Priamy prenos súborov ePub/PDF z počítača do iPhone bez iTunes

- Exportujte vybrané súbory ePub (iTunes & Custom) zo zariadenia iOS späť do počítača

- Podporuje všetky zariadenia Apple kompatibilné s ePubmi

- Funkcia rýchleho vyhľadávania pomáha nájsť požadované knihy podľa kategórie žánru/umelca/albumu

- Intuitívne rozhranie a jednoduché prevádzkové kroky uľahčujú používanie

Celkovo je Aiseesoft iPhone ePub Transfer vynikajúcou voľbou pre každého, kto hľadá efektívny a užívateľsky prívetivý spôsob správy svojich elektronických kníh na svojom zariadení Apple. Vyskúšajte to ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Aiseesoft Studio
Stránka vydavateľa https://www.aiseesoft.com
Dátum vydania 2014-06-15
Dátum pridania 2014-06-15
Kategória Softvér iTunes a iPod
Podkategória iPod Backup
Verzia 7.0.28
Požiadavky OS Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 638

Comments: