Read Web Sites Aloud Software

Read Web Sites Aloud Software 7.0

Windows / Sobolsoft / 118 / Úplná špecifikácia
Popis

Už vás nebaví namáhať oči pri čítaní textu na webovej stránke? Želáte si, aby existoval jednoduchší spôsob konzumácie online obsahu? Nehľadajte nič iné ako Read Web Sites Aloud Software, špičkový nástroj produktivity na prehliadanie webu.

Tento softvér ponúka jednoduché a efektívne riešenie pre používateľov, ktorí si chcú nechať prečítať text z webovej stránky nahlas. Len niekoľkými kliknutiami sa môžete pohodlne usadiť a počúvať, ako softvér nahlas číta obsah akejkoľvek webovej stránky. To je užitočné najmä pre ľudí so zrakovým postihnutím alebo pre každého, kto chce dať svojim očiam oddych.

Používanie softvéru Read Web Sites Aloud je neuveriteľne jednoduché. Jednoducho zadajte adresu URL webovej stránky, ktorú chcete čítať, upravte úroveň hlasitosti a rýchlosť reči pomocou intuitívnych posúvačov a z rozbaľovacej ponuky vyberte preferovaný hlas. Potom sa pohodlne usaďte a uvoľnite sa, pretože softvér robí všetku prácu za vás.

To však nie je všetko – Softvér Read Web Sites Aloud obsahuje aj možnosť ukladať textové súbory ako MP3. To znamená, že si svoje obľúbené články alebo blogové príspevky môžete vziať so sebou na cesty, počúvať v aute alebo pri cvičení.

Či už chcete zvýšiť produktivitu v práci alebo si jednoducho spríjemniť prehliadanie, softvér Read Web Sites Aloud je základným nástrojom pre každého, kto trávi čas online. Vyskúšajte to ešte dnes a zažite prehliadanie webu ako nikdy predtým!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Sobolsoft
Stránka vydavateľa http://www.sobolsoft.com/
Dátum vydania 2015-05-12
Dátum pridania 2014-06-14
Kategória Softvér na zvýšenie produktivity
Podkategória Softvér na prevod textu na reč
Verzia 7.0
Požiadavky OS Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 2
Celkový počet stiahnutí 118

Comments: