Fantastic Keyboard for Android

Fantastic Keyboard for Android 1.1

Android / T-Me Studios / 121 / Úplná špecifikácia
Popis

Už vás nebaví tá istá stará nudná klávesnica na vašom zariadení s Androidom? Chcete svojmu telefónu dodať kúsok fantázie a vzrušenia? Nehľadajte nič iné ako Fantastická klávesnica pre Android!

Náš tím talentovaných dizajnérov vytvoril úžasnú klávesnicu s fantasy tematikou, ktorá vás prenesie do iného sveta zakaždým, keď ju použijete. Vďaka svojim žiarivým farbám, zložitým dizajnom a epickým vibráciám táto klávesnica určite zaujme.

Inštalácia klávesnice Fantastic Keyboard je jednoduchá – postupujte podľa týchto troch jednoduchých krokov: stiahnite si aplikáciu, otvorte ju, stlačte „Nastaviť ako aktívnu tému“ a na nasledujúcej stránke vyberte tému. A nebojte sa, ak nemáte nainštalovanú klávesnicu GO Keyboard – presmerujeme vás na stránku sťahovania, aby ste mohli hneď začať.

Čo však skutočne odlišuje Fantastic Keyboard, sú jej úžasné snímky obrazovky HD. Tieto obrázky ukazujú, ako skvele bude táto téma vyzerať na klávesnici vášho telefónu. Budete ohromení úrovňou detailov a umenia, ktoré boli použité pri vytváraní tohto jedinečného dizajnu.

A ak angličtina nie je vaším prvým jazykom, žiadny problém! Menu pre túto tému obsahuje 48 rôznych jazykových prekladov. Či už hovoríte po španielsky alebo čínsky alebo čokoľvek medzi tým, máme pre vás všetko.

Ale neberte nás len za slovo – tu je to, čo niektorí naši spokojní zákazníci povedali o Fantastic Keyboard:

"Milujem, aká jedinečná a pútavá je táto klávesnica! Naozaj vďaka nej vyniká môj telefón." - Sarah T.

"Snímky HD obrazovky boli super užitočné pri rozhodovaní, či si chcem alebo nechcem stiahnuť túto aplikáciu. A som tak rád, že som to urobil!" - John D.

"Najskôr som sa obával inštalácie klávesnice GO Keyboard, pretože som o nej veľa nevedel, ale s klávesnicou Fantastic Keyboard všetko fungovalo bez problémov." - Emily L.

Tak načo čakať? Stiahnite si Fantastic Keyboard pre Android ešte dnes a začnite písať štýlovo!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ T-Me Studios
Stránka vydavateľa http://timmystudios.com/
Dátum vydania 2014-06-10
Dátum pridania 2014-06-10
Kategória Šetriče obrazovky a tapety
Podkategória Témy
Verzia 1.1
Požiadavky OS Android
Požiadavky GO Keyboard
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 121

Comments:

Najpopulárnejší