Temptation Keyboard for Android

Temptation Keyboard for Android 2.0

Android / T-Me Studios / 3 / Úplná špecifikácia
Popis

Už vás nebaví tá istá stará nudná klávesnica na vašom zariadení s Androidom? Nehľadajte nič iné ako Klávesnica Temptation, najnovší prírastok do našej kategórie Šetriče obrazovky a tapety. Náš talentovaný dizajnérsky tím vytvoril úžasnú novú tému, ktorá spôsobí revolúciu v spôsobe, akým píšete na telefóne.

S klávesnicou Temptation si užijete inovatívnu grafiku a úžasné snímky obrazovky HD, ktoré ukážu, ako skvele bude táto téma vyzerať na vašej klávesnici. Či už píšete e-mail alebo posielate textovú správu, táto téma určite zapôsobí.

Jednou z najlepších vecí na klávesnici Temptation Keyboard je, že používa klávesnicu GO Keyboard, čo znamená, že ak ju ešte nemáte nainštalovanú vo svojom zariadení, budete presmerovaní na stránku sťahovania, kde si ju môžete jednoducho nainštalovať. Po nainštalovaní klávesnice GO Keyboard jednoducho aktivujte tému klávesnice Temptation a začnite písať!

To však nie je všetko – k tejto téme sme zahrnuli aj menu v 48 rôznych jazykových prekladoch. Bez ohľadu na to, kde na svete sa nachádzate alebo akým jazykom hovoríte, klávesnica Temptation vám pomôže.

Tak načo čakať? Stiahnite si klávesnicu Temptation ešte dnes a zažite úplne novú úroveň písania na svojom zariadení so systémom Android!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ T-Me Studios
Stránka vydavateľa http://timmystudios.com/
Dátum vydania 2014-06-06
Dátum pridania 2014-06-06
Kategória Šetriče obrazovky a tapety
Podkategória Témy
Verzia 2.0
Požiadavky OS Android
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 3

Comments:

Najpopulárnejší