Ultimate Telnet Shell Component

Ultimate Telnet Shell Component 6.0

Windows / ComponentPro / 200 / Úplná špecifikácia
Popis

Konečný komponent Telnet Shell: Dokonalé riešenie pre vzdialenú správu servera

Ako vývojár viete, aké dôležité je mať k dispozícii správne nástroje. Pokiaľ ide o správu vzdialených serverov, je nevyhnutné mať spoľahlivého a bezpečného klienta telnet. To je miesto, kde prichádza Ultimate Telnet Shell Component.

Pomocou tohto výkonného softvéru môžete do svojej vývojovej sady nástrojov pridať vykonávacie príkazy na schopnosti vzdialeného servera Telnet a emuláciu terminálu. Či už pracujete na aplikácii Windows Forms alebo na projekte ASP.NET, Ultimate Telnet Shell Component má všetko, čo potrebujete na jednoduchú správu vzdialených serverov.

Vlastnosti

Ultimate Telnet Shell Component ponúka širokú škálu funkcií, ktoré z neho robia dokonalé riešenie pre vzdialenú správu serverov. Tu je len niekoľko kľúčových funkcií:

Vzdialené ovládanie emulácie shellu a telnetu: Pomocou tejto funkcie môžete jednoducho vykonávať príkazy na vzdialených serveroch a emulovať ich terminály.

Bezpečnosť a spoľahlivosť: Ultimate Telnet Shell Component používa štandardné šifrovacie protokoly, ktoré zaisťujú, že vaše pripojenia sú bezpečné a spoľahlivé.

Podporuje pripojenie HTTP, proxy servery SOCKS4, SOCKS4A a SOCKS5: Táto funkcia uľahčuje pripojenie k serverom za firewallom alebo inými sieťovými obmedzeniami.

Podporuje internetový protokol novej generácie IPv6: S prechodom viacerých sietí na IPv6 táto funkcia zaisťuje, že váš softvér bude kompatibilný s najnovšou technológiou.

Podporuje udalosťami riadený (asynchrónny) a blokovací (synchrónny) dizajn: To vám umožňuje vybrať si najlepší prístup pre vaše špecifické potreby.

Plne zdokumentované: Vďaka komplexnej dokumentácii, ktorá je súčasťou softvéru, je začatie jednoduché.

Vzorky klienta Telnet vo VB.NET, C# a ASP.NET: Tieto vzorky uľahčujú začatie používania komponentu Ultimate Telnet Shell vo vašich vlastných projektoch.

Okrem podpory SSH shell a SSH Terminal Emulation Control, ako už bolo spomenuté v krátkom popise vyššie, komponent obsahuje aj sadu tried na vykonávanie príkazov na serveroch Telnet, ako aj aplikáciu Telnet Terminal Control pre Windows Forms, ktorá poskytuje intuitívne rozhranie na správu. viac relácií súčasne. Zahŕňa aj triedu virtuálneho terminálu TelNet, ktorá poskytuje pokročilé funkcie, ako je zoškrabovanie obrazovky, vyhľadávanie textu atď.

Výhody

Používanie komponentu Ultimate Telnet Shell ponúka mnoho výhod oproti tradičným klientom teleentu:

Vylepšená produktivita – Vďaka svojim výkonným funkciám, ako je ovládanie emulácie terminálu, dizajn riadený udalosťami atď., môžu vývojári pracovať efektívnejšie pri správe vzdialených serverov.

Vylepšené zabezpečenie – Používaním štandardných šifrovacích protokolov, ako sú SSL/TLS, SSH atď., môžu vývojári zabezpečiť, aby ich pripojenia boli zabezpečené pred zvedavými očami.

Väčšia flexibilita - Vďaka podpore pripojenia HTTP, proxy servera Socks4, Socks5 atď., majú vývojári väčšiu flexibilitu pri vzdialenom pripojení.

Jednoduché použitie – Intuitívne rozhranie, ktoré poskytuje Windows Forms Application, robí správu viacerých relácií súčasne oveľa jednoduchšou ako tradičné rozhrania príkazového riadka.

Záver

Ak hľadáte výkonnú sadu nástrojov, ktorá vám pomôže zefektívniť váš pracovný tok pri práci so vzdialenými servermi, potom nehľadajte nič iné ako Ultimate TelNetShellComponent. S jeho rozsiahlym zoznamom funkcií vrátane podpory pre SSH shell & ovládanie emulácie terminálu spolu so sadou tried a triedou virtuálneho terminálu je jasné, prečo sa toľko vývojárov každý deň spolieha na tento softvér. Tak načo čakať? Stiahni teraz!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ ComponentPro
Stránka vydavateľa http://www.componentpro.com
Dátum vydania 2014-06-05
Dátum pridania 2014-06-05
Kategória Nástroje pre vývojárov
Podkategória .NET
Verzia 6.0
Požiadavky OS Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky Microsoft .Net 2.0
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 200

Comments: