Outlook Generate Emails From Excel File Software

Outlook Generate Emails From Excel File Software 7.0

Windows / Sobolsoft / 64 / Úplná špecifikácia
Popis

Outlook Generovanie e-mailov zo softvéru Excel File: Zefektívnite svoje e-mailové marketingové úsilie

V dnešnom uponáhľanom svete podnikania sa e-mailový marketing stal základným nástrojom pre podniky všetkých veľkostí. Umožňuje vám osloviť svojich zákazníkov a potenciálnych zákazníkov nákladovo efektívnym spôsobom, budovať s nimi vzťahy a v konečnom dôsledku zvyšovať predaj. Vytváranie a odosielanie e-mailov však môže byť časovo náročná úloha, najmä ak máte veľký zoznam príjemcov. To je miesto, kde prichádza program Outlook Generate Emails from Excel File Software.

Tento výkonný softvér ponúka riešenie pre používateľov, ktorí chcú generovať viacero e-mailov na základe údajov z tabuľky MS Excel. Pomocou tohto softvéru môžete vytvárať zoznamy príjemcov e-mailov, predmetov a tiel, ktoré vygenerujú nové e-maily v MS Outlook. E-maily sa vytvárajú podľa čísla riadku: e-mail v prvom riadku, predmet v prvom riadku a telo v prvom riadku budú zlúčené do jedného e-mailu.

Aplikácia Outlook Generovať e-maily zo softvéru Excel File Software sa používa neuveriteľne jednoducho. Jednoducho importujte svoj excelový súbor obsahujúci zoznam príjemcov a obsah správy do softvérového rozhrania. Potom môžete svoju správu prispôsobiť pridaním alebo odstránením polí podľa potreby.

Jednou z kľúčových výhod tohto softvéru je jeho schopnosť náhodne usporiadať poradie vloženia predmetu a/alebo tela. To znamená, že každý odoslaný e-mail bude mať jedinečný obsah, aj keď sa odosiela viacerým príjemcom naraz.

Ďalšou skvelou vlastnosťou tohto softvéru je jeho schopnosť ušetriť vám hodiny rýchlou konverziou buniek Excelu na obsah pripravený na odoslanie v programe Outlook. To znamená, že už nemusíte tráviť hodiny ručným kopírovaním a vkladaním informácií z tabuliek do jednotlivých e-mailov.

Softvér Outlook Generate Emails from Excel File Software je ideálny pre firmy, ktoré potrebujú efektívny spôsob odosielania personalizovaných správ bez toho, aby na to trávili príliš veľa času alebo zdrojov. Či už posielate informačné bulletiny alebo propagačné ponuky, alebo jednoducho udržiavate kontakt s klientmi alebo kolegami prostredníctvom e-mailových aktualizácií – tento softvér to uľahčuje!

Kľúčové vlastnosti:

- Generuje viacero e-mailov na základe údajov z tabuľky MS Excel

- Vytvára zoznamy príjemcov e-mailov, predmetov a tiel

- Randomizuje poradie vloženia predmetu a/alebo tela

- Šetrí čas rýchlou konverziou buniek Excel na obsah pripravený na odoslanie

- Ľahko použiteľné rozhranie

Výhody:

1) Šetrí čas: Outlook generuje e-maily zo softvéru Excel File Software šetrí drahocenný čas automatizáciou procesu generovania personalizovaných správ z excelového listu.

2) Zvyšuje efektivitu: Zefektívnením procesu odosielania e-mailov prostredníctvom automatizácie pomocou nášho produktu; zvyšuje účinnosť.

3) Personalizované správy: Funkcia randomizácie zaisťuje, že každý príjemca dostane jedinečný obsah, vďaka ktorému sa bude cítiť cenný.

4) Nákladovo efektívne riešenie: Náš produkt poskytuje cenovo výhodné riešenia pre malé podniky, ktoré hľadajú spôsoby, ako môžu zlepšiť svoje marketingové úsilie bez narušenia rozpočtu.

5) Užívateľsky prívetivé rozhranie: Naše užívateľsky prívetivé rozhranie uľahčuje každému bez ohľadu na úroveň technickej odbornosti; môžu náš produkt efektívne využívať.

Záver:

Na záver; Program Outlook Generate Emails From Excel File Software poskytuje efektívne riešenie pre firmy, ktoré hľadajú spôsoby, ako zefektívniť proces odosielania e-mailov a zároveň poskytovať personalizované správy šité na mieru potrebám každého príjemcu! S jeho užívateľsky prívetivým rozhraním spojeným s funkciami, ako sú možnosti náhodného výberu, ktoré zaisťujú, že každý príjemca dostane jedinečný obsah - neexistuje lepší spôsob, ako používať náš produkt pri skúšaní rôznych marketingových stratégií!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Sobolsoft
Stránka vydavateľa http://www.sobolsoft.com/
Dátum vydania 2015-04-07
Dátum pridania 2014-05-29
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Kancelárske balíčky
Verzia 7.0
Požiadavky OS Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky Microsoft Outlook 2000 or higher
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 64

Comments: