Adfly Link Memorizer

Adfly Link Memorizer 1.0

Windows / Crouching Gamer Beast Entertainments / 543 / Úplná špecifikácia
Popis

Už vás nebaví strácať prehľad o vašich odkazoch Adfly? Snažíte sa ich udržať usporiadané a ľahko dostupné? Nehľadajte nič iné ako Adfly Link Memorizer Basic AutoBot. Tento obchodný softvér spôsobil revolúciu v spôsobe, akým používatelia ukladajú a organizujú svoje odkazy Adfly.

S neobmedzenými možnosťami ukladania umožňuje Adfly Link Memorizer používateľom ukladať všetky svoje odkazy na jedno bezpečné miesto. Už žiadne prehľadávanie nekonečných priečinkov alebo záložiek, aby ste našli odkaz, ktorý potrebujete. Jednoducho sa prihláste do svojho účtu a jednoducho pristupujte ku všetkým uloženým odkazom.

Čo však odlišuje Adfly Link Memorizer od iných riešení na ukladanie odkazov, sú jeho jedinečné organizačné metódy. Používatelia majú možnosť vytvárať jedinečné profily pre najlepšie triedenie, čo umožňuje ešte efektívnejší prístup k špecifickým typom odkazov. Potrebujete rýchly prístup ku všetkým svojim odkazom na sociálne siete? Vytvorte si profil špeciálne pre tieto typy odkazov a prepínajte medzi profilmi podľa potreby.

Adfly Link Memorizer tiež ponúka užívateľsky prívetivé rozhranie, ktoré uľahčuje navigáciu aj začínajúcim používateľom počítačov. Softvér je navrhnutý s ohľadom na jednoduchosť, takže môžete stráviť menej času zisťovaním, ako funguje, a viac času využívaním jeho možností.

Okrem toho záväzok spoločnosti Basic AutoBot k spokojnosti zákazníkov znamená, že akékoľvek problémy alebo otázky budú okamžite riešené ich skúseným tímom podpory. Môžete si byť istí, že dostávate kvalitný produkt podporený vynikajúcim zákazníckym servisom.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte efektívny a efektívny spôsob, ako ukladať a organizovať svoje odkazy Adfly, nehľadajte nič iné ako Adfly Link Memorizer Basic AutoBot. Vďaka svojim neobmedzeným možnostiam ukladania, jedinečným organizačným metódam, užívateľsky prívetivému rozhraniu a vynikajúcemu tímu zákazníckej podpory tento obchodný softvér určite splní všetky vaše potreby.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Crouching Gamer Beast Entertainments
Stránka vydavateľa http://www.crouchinggamerbeast.com/
Dátum vydania 2014-05-28
Dátum pridania 2014-05-27
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Marketingové nástroje
Verzia 1.0
Požiadavky OS Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 543

Comments: