Calculator (64-bit)

Calculator (64-bit) 1.0

Windows / Bato / 201 / Úplná špecifikácia
Popis

Kalkulačka (64-bitová) – dokonalý nástroj na jednoduché výpočty

Už vás nebaví používať fyzikálnu kalkulačku alebo zápasiť so zložitými matematickými rovnicami? Nehľadajte nič iné ako kalkulačka (64-bit), dokonalý nástroj na jednoduché výpočty. Či už potrebujete sčítať, odčítať, násobiť, deliť alebo počítať percentá, tento vzdelávací softvér vás pokryje.

S kalkulačkou (64-bit) je vykonávanie výpočtov hračkou. Môžete kliknúť na tlačidlá kalkulačky alebo zadať svoje výpočty pomocou klávesnice. Okrem toho, ak uprednostňujete používanie numerickej klávesnice na klávesnici, jednoducho stlačte kláves Num Lock a začnite zadávať čísla a operátory.

Jednou z najlepších funkcií Kalkulačky (64-bitová) je, že nevyžaduje vymazanie číslic po kliknutí na Rovná sa alebo stlačení klávesu Enter. To znamená, že môžete vykonávať viacero výpočtov bez toho, aby ste museli neustále vymazávať predchádzajúce výsledky.

To však nie je všetko – Kalkulačka (64-bitová) ponúka aj celý rad pokročilých funkcií pre zložitejšie výpočty. Napríklad, ak potrebujete vypočítať druhé odmocniny alebo exponenty, jednoducho použite vstavané funkcie poskytované týmto softvérom.

Ďalšou skvelou vlastnosťou kalkulačky (64-bit) je jej schopnosť konvertovať medzi rôznymi jednotkami merania. Či už potrebujete previesť medzi teplotami v stupňoch Celzia a Fahrenheita alebo medzi rôznymi jednotkami dĺžky a hmotnosti, tento softvér to uľahčuje.

Okrem výkonných výpočtových možností sa kalkulačka (64-bitová) môže pochváliť aj intuitívnym používateľským rozhraním, ktoré uľahčuje používanie každému. Tlačidlá sú jasne označené a usporiadané logickým spôsobom, takže aj začiatočníci sa rýchlo zorientujú v tomto softvéri.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte vzdelávací softvérový nástroj, ktorý vám môže pomôcť zjednodušiť každodenné výpočty a zároveň ponúkať v prípade potreby pokročilé funkcie – nehľadajte nič iné ako kalkulačku (64-bit). Vďaka jednoduchému použitiu a výkonným schopnostiam za prijateľnú cenu – nie je dôvod to neskúsiť ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Bato
Stránka vydavateľa http://folksoft.com.ba
Dátum vydania 2014-05-26
Dátum pridania 2014-05-26
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Matematický softvér
Verzia 1.0
Požiadavky OS Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Požiadavky Windows 64-bit
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 201

Comments: