Vibosoft ePub Editor Master

Vibosoft ePub Editor Master 2.1.2

Windows / Vibosoft Studio / 353 / Úplná špecifikácia
Popis

V dnešnej digitálnej dobe sa čítanie elektronických kníh stalo obľúbenou zábavou mnohých ľudí. S nárastom rôznych formátov elektronických kníh sa ePub stal štandardom pre elektronické knihy. Správa a úprava súborov ePub však môže byť bez správnych nástrojov náročná úloha. Tu prichádza Vibosoft ePub Editor Master – je to vzdelávací softvér, ktorý vám umožňuje jednoducho spravovať a upravovať vaše súbory ePub.

S Vibosoft ePub Editor Master máte úplnú kontrolu nad súbormi ePub. Môžete jednoducho pridávať, mazať alebo upravovať metadáta a obsah. To znamená, že si môžete prispôsobiť svoje e-knihy tak, aby vyhovovali vašim potrebám a preferenciám.

Jednou z kľúčových funkcií programu Vibosoft ePub Editor Master je jeho schopnosť meniť nastavenia textu vašich elektronických kníh pre lepší zážitok z čítania. Môžete upraviť veľkosť, štýl a farbu písma, aby bolo čítanie pohodlnejšie na akomkoľvek zariadení.

Ďalšou skvelou funkciou je možnosť pridať prázdne HTML stránky alebo existujúce súbory do vašej eKnihy. To vám dáva väčšiu flexibilitu pri vytváraní obsahu pre vašu eKnihu, pretože môžete jednoducho začleniť ďalšie médiá, ako sú obrázky alebo hypertextové odkazy.

Vytvorenie obalu pre eKnihu je tiež jednoduché s Vibosoft ePub Editor Master – jednoducho si vyberte z jednej z vopred navrhnutých šablón alebo si vytvorte úplne novú pomocou obrázkov a textu.

Ak chcete vytvoriť nové elektronické knihy od začiatku, tento softvér vám pomôže! Vďaka intuitívnemu rozhraniu a ľahko použiteľným nástrojom nebolo vytváranie nových elektronických kníh nikdy jednoduchšie.

Celkovo je Vibosoft ePub Editor Master nevyhnutným nástrojom pre každého, kto chce mať úplnú kontrolu nad svojimi elektronickými knihami. Jeho užívateľsky prívetivé rozhranie uľahčuje prácu aj začiatočníkom, zatiaľ čo pokročilé funkcie uspokoja profesionálov, ktorí pri práci so svojimi elektronickými knihami potrebujú viac možností prispôsobenia.

Tak načo čakať? Stiahnite si Vibosoft ePub Editor Master ešte dnes a začnite preberať kontrolu nad svojou digitálnou knižnicou!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Vibosoft Studio
Stránka vydavateľa http://www.vibosoft.com/
Dátum vydania 2014-05-26
Dátum pridania 2014-05-25
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Softvér pre elektronické knihy
Verzia 2.1.2
Požiadavky OS Windows, Windows XP, Windows 7, Windows 8
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 353

Comments: