Photoshop Art Packer Plugin for Mac

Photoshop Art Packer Plugin for Mac 1.0

Mac / Layerhero Software / 124 / Úplná špecifikácia
Popis

Ak ste grafický dizajnér, viete, aké dôležité je mať všetky potrebné fonty pre váš projekt. Čo sa však stane, keď sa o svoju prácu potrebujete podeliť s ostatnými? Majú v počítači nainštalované rovnaké písma? Tu sa hodí doplnok Photoshop Art Packer pre Mac.

Photoshop Art Packer Plugin je výkonný nástroj, ktorý umožňuje dizajnérom zhromažďovať všetky fonty používané v dokumentoch PSD a vytvárať náhľady dokumentov a zostavy. Pomocou tohto doplnku môžete jednoducho exportovať súbory písiem na určené miesto a vygenerovať automatickú správu, ktorá obsahuje všeobecné informácie o dokumente a zoznam písiem.

Jednou z najlepších funkcií doplnku Photoshop Art Packer Plugin je jeho schopnosť zhromažďovať všetky typy písiem vrátane TTF, OTF, TTC, DFONT z akéhokoľvek dokumentu PSD alebo vrstiev z Photoshopu. To znamená, že bez ohľadu na to, aký typ písma používate vo svojom dizajnovom projekte, možno ho zhromaždiť a uviesť v správe.

Proces používania tohto pluginu je jednoduchý. Po nainštalovaní do počítača Mac otvorte program Adobe Photoshop a nahrajte súbor PSD. Odtiaľ prejdite na Súbor > Zhromažďovať na výstup > Umelecký balík. Doplnok potom prehľadá váš dokument a zhromaždí všetky potrebné fonty, ktoré sa v ňom používajú.

Po zhromaždení je možné tieto písma exportovať na ľubovoľné miesto v počítači alebo na externom disku a jednoducho ich zdieľať s ostatnými, ktorí nemusia mať prístup k rovnakým písmam. Okrem toho je možné vygenerovanú správu upravovať pomocou ľubovoľného textového editora, aby si ju dizajnéri mohli prispôsobiť podľa svojich potrieb.

Celkovo je Photoshop Art Packer Plugin pre Mac základným nástrojom pre grafických dizajnérov, ktorí chcú jednoduchý spôsob zhromažďovania všetkých potrebných písiem používaných v ich projektoch a zároveň rýchlo a efektívne generovať profesionálne vyzerajúce zostavy. Či už pracujete na osobných projektoch alebo spolupracujete s ostatnými na diaľku – tento doplnok uľahčuje zdieľanie návrhov ako kedykoľvek predtým!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Layerhero Software
Stránka vydavateľa http://www.layerhero.com
Dátum vydania 2014-05-22
Dátum pridania 2014-05-22
Kategória Softvér pre grafický dizajn
Podkategória Doplnky a filtre pre Photoshop
Verzia 1.0
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Požiadavky Photoshop CS 5+
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 124

Comments:

Najpopulárnejší