Stream Webcam To Website Software

Stream Webcam To Website Software 7.0

Windows / Sobolsoft / 200 / Úplná špecifikácia
Popis

Stream Webcam To Website Software je výkonná a ľahko použiteľná aplikácia, ktorá umožňuje používateľom vysielať ich webovú kameru na internete, aby ju videlo viacero ľudí. Tento softvér je ideálny pre každého, kto chce zdieľať svoju webovú kameru s priateľmi, rodinou alebo dokonca širším publikom.

So softvérom Stream Webcam To Website si používatelia môžu jednoducho vybrať IP adresu, ktorú chcú použiť, a potom ju zdieľať so svojím publikom. Stream je možné prezerať z ľubovoľného prehliadača, vďaka čomu je prístupný každému, kto má internetové pripojenie.

Jednou zo skvelých vlastností tohto softvéru je jeho schopnosť bežať na pozadí s minimálnou viditeľnosťou. Používatelia môžu minimalizovať aplikáciu na systémovú lištu v pravom dolnom rohu obrazovky a pokračovať v používaní počítača bez prerušenia.

Či už chcete zdieľať svoju webovú kameru z osobných alebo profesionálnych dôvodov, Stream Webcam To Website Software ponúka jednoduché a efektívne riešenie. Vďaka svojmu užívateľsky prívetivému rozhraniu a výkonným schopnostiam tento softvér určite splní všetky vaše vysielacie potreby.

Kľúčové vlastnosti:

- Vysielajte svoju webovú kameru na internete

- Vyberte si svoju IP adresu

- Zdieľajte svoj stream s viacerými divákmi

- Zobraziteľné z akéhokoľvek prehliadača

- Beží v režime na pozadí

Výhody:

1. Jednoduché použitie: Softvér Stream Webcam To Website bol navrhnutý s ohľadom na jednoduchosť. Aj keď ste doteraz nemali žiadne skúsenosti s vysielaním webových kamier online, zistíte, že tento softvér sa ľahko používa vďaka jeho intuitívnemu rozhraniu.

2. Široká kompatibilita: Tento softvér funguje bezproblémovo na rôznych platformách vrátane Windows 10/8/7/Vista/XP (32-bit a 64-bit).

3. Vysokokvalitné streamovanie: So softvérom Stream Webcam To Website môžete očakávať vysokokvalitné streamovanie, ktoré zapôsobí aj na profesionálnych vysielateľov.

4. Minimálna viditeľnosť: Schopnosť tejto softvérovej aplikácie bežiacej v režime na pozadí umožňuje používateľom nielen vysielať, ale aj pokračovať v používaní iných aplikácií bez prerušenia

5. Nákladovo efektívne riešenie: V porovnaní s inými podobnými produktmi dostupnými na dnešnom trhu; Stream Webcam To Website Software ponúka cenovo dostupné riešenie, ktoré neohrozuje kvalitu ani funkčnosť.

Ako to funguje:

Používanie softvéru Stream Webcam To Website už nemôže byť jednoduchšie! Funguje to takto:

1) Stiahnite si a nainštalujte softvér Stream Webcam To Website do svojho počítača.

2) Spustite aplikáciu.

3) Vyberte IP adresu, ktorú chcete použiť.

4) Zdieľajte svoj odkaz na adresu URL streamu, ktorý poskytuje naša aplikácia, prostredníctvom e-mailu alebo kanálov sociálnych médií.

5) Vaši diváci budú môcť sledovať živé vysielanie videa z akéhokoľvek prehliadača!

Záver:

Na záver, ak hľadáte ľahko použiteľné, ale výkonné riešenie na vysielanie webových kamier online, potom nehľadajte nič iné ako Streamovanie softvéru z webovej kamery na web! Vďaka širokej kompatibilite naprieč rôznymi platformami vrátane Windows 10/8/7/Vista/XP (32-bit a 64-bit), vysokokvalitným funkciám streamovania a funkcii minimálnej viditeľnosti; tento produkt ponúka všetko potrebné pri zdieľaní živých video kanálov cez internetové pripojenie za dostupné ceny v porovnaní s ponukami konkurentov, ktoré sú dnes k dispozícii!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Sobolsoft
Stránka vydavateľa http://www.sobolsoft.com/
Dátum vydania 2015-05-13
Dátum pridania 2014-05-15
Kategória Komunikácia
Podkategória Softvér pre webové kamery
Verzia 7.0
Požiadavky OS Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 200

Comments: