Athan (Azan) Basic

Athan (Azan) Basic 4.5

Windows / Islamic Finder / 13637042 / Úplná špecifikácia
Popis

Athan (Azan) Basic: The Ultimate Prayer Companion

Ako oddaný moslim viete, aká dôležitá je modlitba vo vašom každodennom živote. Ale s nabitým programom a hektickými rutinami môže byť náročné sledovať časy modlitby. To je miesto, kde prichádza Athan (Azan) Basic – vzdelávací softvér, ktorý prehráva automatický Athan päťkrát denne v každom čase modlitby.

S viac ako šiestimi miliónmi miest, mestečiek a dedín pokrytých po celom svete, Athan (Azan) Basic zaisťuje, že už nikdy nezmeškáte modlitbu. Zahŕňa metódy výpočtu pre presné načasovanie modlitieb na základe vašej polohy a konverziu hidžrsko-gregoriánskych dátumov pre ľahké sledovanie islamských dátumov.

Ale to nie je všetko – Athan (Azan) Basic tiež poskytuje smer Qiblah, ktorý vám pomôže nájsť smer Kaaba počas modlitieb. A vďaka možnosti vybrať si z rôznych zvukov z Mekky, Madiny, Egypta a Al-Aqsa, ktoré sú k dispozícii v softvéri, si môžete prispôsobiť svoj zážitok podľa svojich preferencií.

Athan (Azan) Basic podporuje viacjazyčné jazyky vrátane arabčiny, angličtiny, francúzštiny, španielčiny, taliančiny, čínštiny, nemčiny, holandčiny, ruštiny, bosniančiny a turečtiny, takže tento výkonný nástroj môže využívať každý. A s funkciou úpravy minút, ktorá je k dispozícii v softvéri, umožňuje používateľom vykonať úpravy podľa ich miestnej mešity (mešity), čím sa zabezpečí 100% presnosť, pokiaľ ide o načasovanie modlitieb.

Okrem toho je funkcia úpravy dátumu Hijri k dispozícii aj podľa krajiny používateľa, čo uľahčuje používateľom na celom svete, ktorí sledujú kalendárny systém Hijri.

Stručne povedané, Athan(Azan)Basic je základným nástrojom pre každého moslima, ktorý chce zostať v spojení so svojou vierou a zároveň držať krok so svojím rušným životom. Vďaka svojim komplexným funkciám a užívateľsky prívetivému rozhraniu sa Athan (Azan) Basic určite stane vaším dokonalým modlitebným spoločníkom!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Islamic Finder
Stránka vydavateľa http://www.islamicfinder.org
Dátum vydania 2014-05-06
Dátum pridania 2014-05-06
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Náboženský softvér
Verzia 4.5
Požiadavky OS Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 463
Celkový počet stiahnutí 13637042

Comments: