PayPal Button Generator

PayPal Button Generator 2.0

Windows / Simplex Solver / 5012 / Úplná špecifikácia
Popis

PayPal Button Generator: Konečné riešenie pre vaše obchodné potreby

Hľadáte výkonného tvorcu tlačidiel, ktorý dokáže jednoducho vytvoriť tlačidlo Kúpiť teraz a vlastnú stránku s poďakovaním? Nehľadajte nič iné ako generátor tlačidiel PayPal! Tento softvér je navrhnutý tak, aby pomohol podnikom všetkých veľkostí spravovať ich digitálny tovar prostredníctvom oznámenia okamžitej platby (IPN) a zefektívnil proces transakcie.

Pomocou generátora tlačidiel PayPal môžete ľahko vytvoriť kód pre tlačidlo Kúpiť teraz Paypal alebo nákupný košík. To znamená, že vaši zákazníci môžu rýchlo a jednoducho nakupovať váš digitálny tovar bez akýchkoľvek problémov. Vlastná stránka s poďakovaním navyše obsahuje jedinečný odkaz na stiahnutie vášho digitálneho tovaru, ktorý zákazníkom uľahčuje prístup k ich nákupom.

To však nie je všetko – modul IPN programu posiela prispôsobené e-maily, aby vás a kupujúceho informoval o transakcii, ktorá sa uskutočnila s vaším digitálnym tovarom. To zaisťuje, že obe strany sú si vedomé toho, čo sa stalo počas procesu transakcie.

Jednou z najlepších funkcií PayPal Button Generator je jeho schopnosť zaznamenávať udalosti počas transakcií chronologicky do textového súboru. Uľahčí vám to vyšetrenie akýchkoľvek problémov alebo nezrovnalostí, ktoré sa môžu vyskytnúť počas transakcií. A keďže nie je potrebná databáza, tento softvér je neuveriteľne užívateľsky prívetivý a ľahko sa používa.

Ak už používate IPN skript, nebojte sa – stále ho môžete používať s generátorom tlačidiel PayPal! Všetky premenné súvisiace s transakciami prijatými od spoločnosti PayPal budú tiež odoslané na ďalšie spracovanie ako žiadosť POST.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte efektívny spôsob, ako spravovať svoj digitálny tovar a zefektívniť proces transakcií, nehľadajte nič iné ako generátor tlačidiel PayPal. Vďaka svojim výkonným funkciám a užívateľsky prívetivému rozhraniu sa tento softvér určite stane základným nástrojom vášho obchodného arzenálu.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Simplex Solver
Stránka vydavateľa http://www.simplexsolver.com
Dátum vydania 2014-05-05
Dátum pridania 2014-05-05
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Softvér elektronického obchodu
Verzia 2.0
Požiadavky OS Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky Port 80 must be open when you start the program on Windows. No other requirement is needed for Windows. Unzip and run the installation program. The installation wizard will guide you through the install process. For other operating systems, you need a web server with PHP > 4.0 installed, and a web browser with Javascript enabled. It was tested and works with Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari and Opera.
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 5012

Comments: