Simple Notes Notitas Free for Android

Simple Notes Notitas Free for Android 2.0.19

Android / Free Apps Dark Night / 14 / Úplná špecifikácia
Popis

Simple Notes Notitas Free pre Android je softvér na zvýšenie produktivity, ktorý vám pomôže zostať organizovaný a mať prehľad o svojich úlohách. Či už potrebujete vytvoriť zoznam úloh, zapísať si školské úlohy alebo si jednoducho zapamätať dôležité veci, táto aplikácia vám pomôže.

Pomocou Simple Notes Notitas Free môžete jednoducho vytvárať nákupné zoznamy a písať rýchle zoznamy úloh. Aplikácia slúži aj ako poznámkový blok, kde môžete vložiť svoju fantáziu do slov a písať poznámky, aby ste sa inšpirovali. Plánovanie víkendu nebolo nikdy jednoduchšie s touto aplikáciou poznámok.

Jednou z najlepších vecí na Simple Notes Notitas Free je, aké ľahké je používať. Písanie poznámky nemôže byť jednoduchšie pomocou telefónu – stačí otvoriť aplikáciu a začať písať! Vďaka tomu je ideálnym nástrojom pre každého, kto potrebuje rýchlo zapisovať nápady alebo pripomienky na cestách.

Za zmienku stojí aj dizajn aplikácie – je vytvorená v príjemných farbách, ktoré uľahčujú oku pri písaní poznámok. To znamená, že používanie Simple Notes Notitas Free nebude namáhať vaše oči ako iné aplikácie.

Ďalšou skvelou vlastnosťou Simple Notes Notitas Free je jej schopnosť zdieľať poznámky na viacerých platformách. Svoje poznámky môžete jednoducho zdieľať na Facebooku, Google+, Twitteri, Tumblr, Gmaile, Dropboxe, WhatsApp, Skype a akejkoľvek inej aplikácii podľa vášho výberu.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte ľahko použiteľný softvér na zvýšenie produktivity, ktorý vám pomôže udržať si poriadok a produktivitu po celý deň, potom nehľadajte nič iné ako Simple Notes Notitas Free pre Android!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Free Apps Dark Night
Stránka vydavateľa https://play.google.com/store/apps/developer?id=Paul+Narayan
Dátum vydania 2014-04-28
Dátum pridania 2014-04-28
Kategória Softvér na zvýšenie produktivity
Podkategória Softvér na úpravu textu
Verzia 2.0.19
Požiadavky OS Android
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 14

Comments:

Najpopulárnejší