EPUB Search Multiple Files At Once Software

EPUB Search Multiple Files At Once Software 7.0

Windows / Sobolsoft / 136 / Úplná špecifikácia
Popis

Softvér EPUB Search Multiple Files At Once je výkonný vzdelávací softvér, ktorý ponúka riešenie pre používateľov, ktorí chcú v jednom alebo viacerých súboroch EPUB hľadať rovnaký reťazec znakov. Tento softvér je navrhnutý tak, aby pomohol používateľom ušetriť čas a námahu tým, že im umožňuje súčasne prehľadávať viacero súborov EPUB namiesto toho, aby museli otvárať každý súbor jednotlivo.

Pomocou tohto softvéru môžu používatelia jednoducho vyhľadávať konkrétne slová alebo frázy vo svojich súboroch EPUB. Vyhľadávanie môže rozlišovať malé a veľké písmená alebo malé a veľké písmená v závislosti od preferencií používateľa. To znamená, že používatelia môžu nájsť presne to, čo hľadajú, aj keď sa slovo alebo fráza v dokumente vyskytuje v rôznych prípadoch.

Jednou z kľúčových vlastností tohto softvéru je jeho schopnosť ukladať výsledky vyhľadávania v rôznych formátoch. Používatelia sa môžu rozhodnúť uložiť svoje výsledky priamo do schránky, čo im uľahčuje vkladanie informácií do iných dokumentov alebo aplikácií. Prípadne sa môžu rozhodnúť uložiť svoje výsledky ako textový súbor alebo tabuľku MS Excel.

Softvér EPUB Search Multiple Files At Once je neuveriteľne jednoduchý na používanie a nevyžaduje žiadne technické znalosti. Jednoducho vyberte svoje súbory EPUB a zadajte požadovaný hľadaný výraz, potom sa pohodlne usaďte a nechajte softvér, aby za vás urobil všetku ťažkú ​​prácu.

Tento vzdelávací softvér je ideálny pre študentov, učiteľov, výskumníkov a kohokoľvek iného, ​​kto potrebuje rýchly prístup k informáciám obsiahnutým vo viacerých súboroch EPUB. Či už študujete literatúru, robíte výskum na určitú tému alebo jednoducho potrebujete efektívny spôsob prehľadávania vašej digitálnej knižnice – tento softvér vám pomôže!

Kľúčové vlastnosti:

- Hľadajte jeden alebo viac súborov EPUB súčasne

- Vyhľadávanie citlivých/nerozlišujúcich malých a veľkých písmen

- Uložte výsledky priamo do schránky

- Uložte výsledky ako textový súbor/tabuľkový procesor MS Excel

- Ľahko použiteľné rozhranie

Výhody:

1) Šetrí čas: S týmto vzdelávacím softvérom už používatelia nemusia tráviť hodiny manuálne prehľadávaním každého jednotlivého súboru EPUB.

2) Zvyšuje efektivitu: Umožnenie používateľom vykonávať súčasné vyhľadávanie vo viacerých dokumentoch naraz.

3) Zlepšuje presnosť: Schopnosť vykonávať vyhľadávanie citlivé na veľké a malé písmená zaisťuje, že sa nájdu všetky relevantné informácie.

4) Užívateľsky prívetivé rozhranie: Jednoduché rozhranie uľahčuje prácu aj začínajúcim používateľom počítačov.

5) Všestranné možnosti výstupu výsledkov: Používatelia majú niekoľko možností, pokiaľ ide o ukladanie výsledkov; možnosť kopírovania a vkladania do schránky šetrí čas a zároveň ukladá ako textový súbor/MS Excel umožňuje ďalšiu analýzu.

Záver:

Na záver, ak hľadáte efektívny spôsob rýchleho a presného vyhľadávania vo viacerých súboroch EPUB – nehľadajte nič iné, ako softvér EPUB Search Multiple Files At Once! Tento výkonný vzdelávací nástroj ponúka všetko, čo potrebujete, aby ste zefektívnili svoj výskumný proces a zároveň zvýšili presnosť a efektivitu! Vďaka užívateľsky prívetivému rozhraniu a všestranným možnostiam výstupu sa určite stane nepostrádateľnou súčasťou sady nástrojov každého výskumníka!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Sobolsoft
Stránka vydavateľa http://www.sobolsoft.com/
Dátum vydania 2015-04-16
Dátum pridania 2014-04-15
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Softvér pre elektronické knihy
Verzia 7.0
Požiadavky OS Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 136

Comments: