A&I Book Creator for Mac

A&I Book Creator for Mac 3.3.0

Mac / A&I / 684 / Úplná špecifikácia
Popis

A&I Book Creator pre Mac je výkonný a užívateľsky prívetivý softvér navrhnutý tak, aby vám pomohol jednoducho vytvárať úžasné fotoknihy. Či už ste začínajúcim dizajnérom kníh alebo skúseným umelcom, tento softvér má všetko, čo potrebujete, aby ste svoju kreatívnu víziu priviedli k životu.

A&I Book Creator so svojím čistým a intuitívnym rozhraním uľahčuje pridávanie fotografií, textu a profesionálnych okrajov a efektov do vašich fotokníh. Jednoducho presuňte myšou alebo kliknite na tlačidlo a pridajte prvky do svojho dizajnu.

Jednou z výnimočných funkcií A&I Book Creator sú jeho upraviteľné šablóny. Tieto šablóny poskytujú východiskový bod pre váš dizajn, ale možno ich ľahko prispôsobiť tak, aby vyhovovali vášmu jedinečnému štýlu a preferenciám. To znamená, že možnosti sú skutočne nekonečné, pokiaľ ide o vytváranie fotokníh, ktoré sú jedinečné ako osoba, ktorá ich vytvára.

Okrem svojich výkonných možností dizajnu ponúka A&I Book Creator aj rad nástrojov na organizáciu a správu vašich projektov. Môžete jednoducho uložiť viacero verzií každého projektu, čo zjednoduší experimentovanie s rôznymi rozloženiami alebo návrhmi bez straty pokroku.

Či už vytvárate osobný fotoalbum alebo navrhujete marketingové materiály pre svoju firmu, A&I Book Creator má všetko, čo potrebujete na rýchle a jednoduché vytváranie úžasných fotokníh. Tak načo čakať? Stiahnite si A&I Book Creator ešte dnes a začnite oživovať svoju kreatívnu víziu!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ A&I
Stránka vydavateľa
Dátum vydania 2014-04-14
Dátum pridania 2014-04-14
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Softvér pre elektronické knihy
Verzia 3.3.0
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 684

Comments:

Najpopulárnejší