DotNet Code Generator

DotNet Code Generator 3.0

Windows / NewGen Soft / 1887 / Úplná špecifikácia
Popis

DotNet Code Generator je výkonný vývojársky nástroj, ktorý vám umožňuje vytvárať pokročilé vrstvy obchodných objektov (BOL) pre vaše databázové tabuľky. Pomocou tohto softvéru môžete jednoducho generovať triedy obchodných objektov, ktoré obsahujú všetky metódy potrebné na prácu s vašou databázovou tabuľkou, vrátane metód výberu, vkladania, aktualizácie a odstraňovania. Okrem toho DotNet Code Generator vytvára metódy, ako zaobchádzať s vašou tabuľkou ako s objektom obsahujúcim vlastnosti pre každý stĺpec databázy.

Tento softvér generuje kód C# alebo VB.NET alebo kompilované knižnice DLL pre vaše triedy BOL a používa pokročilú vrstvu prístupu k dátam (DAL), ktorá spracováva všetky požadované metódy na priame zaobchádzanie s databázou pomocou uložených procedúr alebo priameho vykonávania príkazov SQL. Spoločná trieda DAL používaná akoukoľvek aplikáciou spracováva všetky potrebné operácie potrebné na interakciu s databázou.

Jednou z najvýznamnejších výhod používania generátora kódu DotNet je jeho schopnosť generovať uložené procedúry pre akúkoľvek operáciu vykonanú z vygenerovanej triedy BOL do databázy. Táto funkcia umožňuje rýchlejšie a efektívnejšie vykonávanie operácií.

Okrem generovania tried BOL a DAL vytvára DotNet Code Generator aj stránky ASP.NET a používateľské ovládacie prvky. Tieto stránky môžete prispôsobiť pridaním menoviek s užívateľskými užívateľskými vlastnosťami alebo s predvolenými označenými vlastnosťami. Softvér tiež poskytuje možnosť generovať zdrojové súbory v prípade viacjazyčných aplikácií.

Kód za súborom (.cs alebo. vb) vygenerovaný generátorom kódu DotNet obsahuje všetky požadované metódy potrebné na vykonávanie základných operácií, ako je vytváranie objektov, viazanie hodnôt na ovládacie prvky, vyhľadávanie väzieb, metódy uloženia-vymazania-aktualizácie a niektorých ďalších pomocných metód.

Celkovo je DotNet Code Generator komplexný vývojársky nástroj, ktorý zjednodušuje zložité úlohy súvisiace s vytváraním pokročilých vrstiev Business Object Layers (BOL), Data Access Layers (DAL), generovaním uložených procedúr a vytváraním stránok/používateľských ovládacích prvkov/kódu ASP.NET za súbormi v jazyku C#. alebo vo formáte kódu VB.NET. Šetrí čas vývojárom a zároveň zabezpečuje vysokokvalitný výstup pri každom použití.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ NewGen Soft
Stránka vydavateľa http://www.newgen-soft.com/
Dátum vydania 2014-04-01
Dátum pridania 2014-04-01
Kategória Nástroje pre vývojárov
Podkategória .NET
Verzia 3.0
Požiadavky OS Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky Microsoft .NET Framework 2.0
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 1887

Comments: