LignUp Multi Collector Pro

LignUp Multi Collector Pro 5.3

Windows / LignUp / 365 / Úplná špecifikácia
Popis

LignUp Multi Collector Pro: Špičkový domáci softvér na správu vašich zbierok

Ste zberateľom rôznych predmetov ako sú známky, mince, knihy alebo dokonca víno? Považujete za náročné sledovať svoje zbierky a efektívne ich organizovať? Nehľadajte nič iné ako LignUp Multi Collector Pro – dokonalý domáci softvér na správu vašich zbierok.

LignUp Multi Collector Pro je univerzálny nástroj, ktorý vám umožní spravovať množstvo zbierok s akýmikoľvek zberateľskými predmetmi. Zahŕňa mnoho funkcií, ako je vytváranie vlastných databáz zbierok, zachytávanie obrázkov z webových kamier alebo získavanie obrázkov online, oprava obrázkov v grafických editoroch, úprava rôznych kategórií, ochrana heslom a generovanie správ ako dokumentov PDF a stránok HTML. So vstavanými inteligentnými filtrami a funkciami triedenia údajov tento softvér uľahčuje rýchle nájdenie toho, čo hľadáte.

Jednou z výnimočných funkcií LignUp Multi Collector Pro je správca databáz, ktorý používateľom umožňuje jednoducho prepínať medzi rôznymi kolekciami. To znamená, že ak máte viacero zbierok, ako sú známky a mince alebo knihy a fľaše na víno – všetky môžete bez problémov spravovať v rámci jednej aplikácie.

Prispôsobenie je kľúčové, pokiaľ ide o efektívnu správu vašich zbierok. To je dôvod, prečo LignUp Multi Collector Pro ponúka zákazníkom možnosť zmeniť štýl aplikácie a prispôsobiť rozloženie zobrazenia pomocou miniatúr, štatistických zobrazení, náhľadov položiek alebo miniaplikácií stromu kategórií. Môžete si tiež vybrať miniaplikácie so zoznamom tabuliek, ak je to viac váš štýl! Táto úroveň prispôsobenia zaisťuje, že každý používateľ si môže prispôsobiť svoje prostredie podľa svojich preferencií.

Kolekcie je možné importovať do LignUp Multi Collector Pro z iných zdrojov, ako sú tabuľky Excel alebo súbory CSV. Podobne je export údajov rovnako jednoduchý s možnosťami dostupnými vo formátoch, ako sú tabuľky Excel alebo súbory CSV! Tlač správ o vašej zbierke tiež nebola nikdy jednoduchšia – jednoducho si vyberte požadovaný formát (dokument PDF alebo stránka HTML) a až potom vygenerujte správy pomocou niekoľkých kliknutí!

Bezpečnosť je vždy problémom pri zaobchádzaní s osobnými informáciami, najmä pokiaľ ide o cenné zberateľské predmety. To je dôvod, prečo LignUp Multi Collector Pro ponúka ochranu heslom, takže iba oprávnení používatelia majú prístup k citlivým informáciám o ich zbierkach.

Na záver:

LignUp Multi Collector Pro je vynikajúcou voľbou pre každého, kto chce efektívny spôsob spravovania svojich rôznych zbierok doma bez toho, aby mal otvorených viacero aplikácií naraz! So svojimi prispôsobiteľnými možnosťami rozhrania v spojení s výkonnými nástrojmi na správu databáz - tento softvér uľahčí organizovanie všetkých typov zberateľských predmetov ako kedykoľvek predtým!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ LignUp
Stránka vydavateľa http://lignup.com
Dátum vydania 2014-03-21
Dátum pridania 2014-03-21
Kategória Domáci softvér
Podkategória Softvér pre hobby
Verzia 5.3
Požiadavky OS Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Požiadavky Internet connection, 1GB RAM, 5GB of free HDD space
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 365

Comments: