Catalog-IT

Catalog-IT 1.0

Windows / DC Software / 45 / Úplná špecifikácia
Popis

Catalog-IT: Ultimate Home Cataloging Software

Už vás nebaví strácať prehľad o svojich veciach? Želáte si, aby existoval jednoduchší spôsob sledovania vašich zbierok, spotrebičov a vybavenia? Nehľadajte nič iné ako Catalog-IT, dokonalý domáci katalogizačný softvér.

S Catalog-IT je možné katalogizovať takmer čokoľvek pre jednoduché vyhľadávanie. Či už ide o nábytok, hračky, zbierky alebo vybavenie – tento softvér vám pomôže. S možnosťou prepojenia webových adries, dokumentov, videí, obrázkov a zvukových súborov s položkou je kruh hotový.

Predstavte si, že jednoducho nájdete všetok nábytok do obývačky na jednom mieste. S užívateľsky definovanými poliami Catalog-IT na položkách, ako sú sériové čísla a čísla modelov - je to možné! Ku každej položke môžete dokonca pripojiť fotografie a videá pre lepšiu vizuálnu reprezentáciu.

Ale to nie je všetko! Catalog-IT vám umožňuje vytvoriť si vlastný katalóg s podkategóriami a položkami v rámci kategórií. To znamená, že s týmto softvérom je možné organizovať čokoľvek. Môžete dokonca nastaviť polia pre položky, ako je umiestnenie, množstvo dátumov nákupu a cena.

Pre tých, ktorí majú televízory alebo kosačky - Katalóg-IT vám pomôže! Môžete pridať webové odkazy na náhradné diely alebo miestne dokumenty, ako sú príručky, aby ste k nim mali v prípade potreby jednoduchý prístup.

A ak by to nestačilo – Catalog-IT obsahuje fotoalbum s možnosťou prezentácie, takže si môžete jednoducho prezerať všetky svoje veci na jednom mieste!

Prečo teda zvoliť Catalog-IT pred iným domácim katalogizačným softvérom? Tu je len niekoľko dôvodov:

1) Používateľom definované polia: Prispôsobte si každú položku podľa svojich potrieb.

2) Webové odkazy: Pridajte odkazy na náhradné diely alebo miestne dokumenty.

3) Fotoalbum: Prezrite si všetky svoje veci na jednom mieste.

4) Podkategórie: Usporiadajte čokoľvek s ľahkosťou.

5) Prílohy: Pripojte fotografie a videá pre vizuálnejšiu reprezentáciu.

Na záver, ak hľadáte jednoduchý spôsob, ako mať prehľad o všetkom vo vašej domácnosti, nehľadajte nič iné ako Catalog-IT. Vďaka užívateľsky definovaným poliam a možnostiam príloh – organizovať čokoľvek je možné!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ DC Software
Stránka vydavateľa http://www.cropssoftware.com
Dátum vydania 2014-03-17
Dátum pridania 2014-03-12
Kategória Domáci softvér
Podkategória Softvér pre domácu inventúru
Verzia 1.0
Požiadavky OS Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 45

Comments: