Aiseesoft iPhone 4S to Computer Transfer Utimate

Aiseesoft iPhone 4S to Computer Transfer Utimate 6.2.26

Windows / Aiseesoft Studio / 5341 / Úplná špecifikácia
Popis

Aiseesoft iPhone 4S to Computer Transfer Ultimate je výkonný softvér, ktorý používateľom umožňuje prenášať všetky súbory z iPhone 4S, ako sú hudba, filmy, televízne programy, podcasty, iTunes U, vyzváňacie tóny, ePub, PDF, zvukové knihy a ďalšie, do svojho počítača bez straty. čokoľvek. Tento softvér je najlepší softvér na prenos iPhone 4S do počítača, ktorý je dnes na trhu k dispozícii.

S Aiseesoft iPhone 4S to Computer Transfer Ultimate si používatelia môžu vybrať prenos konkrétnych SMS správ alebo kontaktov alebo všetkých SMS/kontaktov na svojom zariadení. Okrem toho vám tento výkonný softvér na prenos môže pomôcť skopírovať súbory vášho iPhone 4S priamo do iTunes.

Jednou z najpôsobivejších funkcií tohto produktu je jeho schopnosť zálohovať váš iPhone 4S SMS (MMS) a kontakty v programe. A ak ich budete neskôr potrebovať, môžete ich jednoducho obnoviť späť do svojho zariadenia. Okrem toho máte k dispozícii aj mazanie obsahu v záložných súboroch.

Tento úžasný produkt je tiež dodávaný so vstavaným prehrávačom, ktorý používateľom umožňuje prezerať si video a súbory fotografií priamo z ich iPhonov pred ich prenesením. Po pripojení vášho iPhone 4S k počítaču pomocou tohto softvéru automaticky rozpozná vaše zariadenie a zobrazí všetky informácie o ňom na rozhraní.

Aiseesoft iPhone 4S to Computer Transfer Ultimate podporuje mnoho zariadení, ako sú iPhone (vrátane novších modelov ako iPhone5), iPad mini, iPad (vrátane iPad Air), iPod touch (vrátane iPodu touch5) a iPod nano (vrátane iPodu nano7).

Na záver Aiseesoft vytvoril vynikajúci softvér, ktorý poskytuje jednoduchý spôsob pre používateľov, ktorí chcú väčšiu kontrolu nad tým, ako spravujú svoje údaje medzi zariadeniami, bez toho, aby sa museli báť straty dôležitých údajov počas prenosov.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Aiseesoft Studio
Stránka vydavateľa https://www.aiseesoft.com
Dátum vydania 2014-03-03
Dátum pridania 2014-03-03
Kategória Softvér iTunes a iPod
Podkategória Obslužné programy iTunes
Verzia 6.2.26
Požiadavky OS Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 5341

Comments: