Apple Boot Camp Support Software for Mac

Apple Boot Camp Support Software for Mac 5.1.5640

Mac / Apple / 640263 / Úplná špecifikácia
Popis

Softvér Apple Boot Camp Support pre Mac je výkonný nástroj, ktorý vám umožňuje nainštalovať Windows na váš počítač Mac s procesorom Intel. Tento softvér je navrhnutý tak, aby poskytoval bezproblémovú integráciu medzi týmito dvoma operačnými systémami a umožnil vám medzi nimi jednoducho prepínať.

S Boot Camp môžete použiť inštalačný disk Microsoft Windows, ktorý poskytnete, na inštaláciu systému Windows na jeho vlastný oddiel. Po inštalácii môžete na počítači Mac používať Windows alebo Mac OS X. To znamená, že si môžete vychutnať to najlepšie z oboch svetov – výkon a flexibilitu systému Windows a eleganciu a jednoduchosť systému macOS.

Súbor na stiahnutie pre softvér Apple Boot Camp Support Software pre Mac je a. zip súbor. Ak chcete začať, jednoducho naň dvakrát kliknite a rozbaľte ho. Po rozbalení dvakrát kliknite na obraz disku Boot Camp a skopírujte celý obsah súboru. zip do koreňovej úrovne USB flash disku alebo pevného disku, ktorý je naformátovaný systémom súborov FAT.

Podrobné informácie o tejto aktualizácii nájdete na stránke http://support.apple.com/kb/HT5628.

Pri spustení systému Windows vyhľadajte priečinok Boot Camp na médiu USB, ktoré ste vytvorili v kroku 3, a dvojitým kliknutím ho otvorte. Dvojitým kliknutím na nastavenie spustíte inštaláciu softvéru podpory Boot Camp. Keď sa zobrazí výzva na povolenie zmien, kliknite na Áno a postupujte podľa pokynov na obrazovke.

Inštalácia môže trvať niekoľko minút, preto ju po spustení neprerušujte. Po dokončení inštalácie kliknite na tlačidlo Dokončiť v zobrazenom dialógovom okne. Zobrazí sa dialógové okno reštartovania systému; jednoducho kliknite na Áno, aby ste dokončili proces inštalácie.

Softvér Apple Boot Camp Support pre Mac poskytuje jednoduchý spôsob pre používateľov, ktorí potrebujú prístup k operačným systémom MacOS aj Windows bez toho, aby mali nainštalované samostatné počítače alebo virtuálne stroje, čo by mohlo byť náročné na zdroje alebo komplikovaný proces nastavenia, ktorý zahŕňa manuálne nastavenie duálneho zavádzania od začiatku. .

Kľúčové vlastnosti:

1) Jednoduchá inštalácia: Softvér je dodávaný s prehľadnou inštalačnou príručkou, vďaka ktorej je nastavenie dvojitého spustenia medzi macOS a Windows jednoduché, aj keď s tým nemáte žiadne predchádzajúce skúsenosti.

2) Bezproblémová integrácia: S podporným softvérom Apple nainštalovaným spolu s ovládačmi boot camp môžu používatelia bezproblémovo prepínať medzi macOS a oknami bez akýchkoľvek problémov.

3) Vysoký výkon: Softvér zaisťuje vysoký výkon poskytovaním optimalizovaných ovládačov špeciálne navrhnutých pre každý hardvérový komponent vo vašom počítači Mac.

4) Kompatibilita: Podporný softvér spoločnosti Apple zaisťuje kompatibilitu so všetkými verziami systému Microsoft Windows vrátane najnovšej verzie, ako je napríklad Windows 10.

5) Užívateľsky prívetivé rozhranie: Rozhranie, ktoré poskytuje podporný softvér bootcam, uľahčuje prepínanie medzi operačnými systémami, aj keď s tým nemáte žiadne predchádzajúce skúsenosti.

Záver:

Na záver, podporný softvér Apple Boot Camp pre Mac poskytuje vynikajúce riešenie pre tých, ktorí potrebujú prístup k operačným systémom MacOS aj Windows bez toho, aby mali nainštalované samostatné počítače alebo virtuálne stroje, čo by mohlo byť náročné na zdroje alebo komplikovaný proces nastavenia spojený s nastavením dvojitého spustenia. manuálne od začiatku. Kľúčové vlastnosti, ako je jednoduchý proces inštalácie, bezproblémová integrácia, vysoký výkon, kompatibilita a užívateľsky prívetivé rozhranie, robia tento produkt výnimočným medzi ostatnými podobnými produktmi dostupnými na dnešnom trhu. Ak sa teda tešíte na používanie oboch MacOS a Windows súčasne, potom nehľadajte nič iné ako podporný softvér pre boot camp od Apple!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Apple
Stránka vydavateľa http://www.apple.com/
Dátum vydania 2014-02-15
Dátum pridania 2014-02-15
Kategória Obslužné programy a operačné systémy
Podkategória Operačné systémy a aktualizácie
Verzia 5.1.5640
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.9
Požiadavky 64-bit Windows 7, 64-bit Windows 8, or 64-bit Windows 8.1
cena Free
Stiahnutie za týždeň 137
Celkový počet stiahnutí 640263

Comments:

Najpopulárnejší