Ambify for Mac

Ambify for Mac 1.0.1

Mac / Kai Aras / 189 / Úplná špecifikácia
Popis

Ambify pre Mac: The Ultimate Audio Processor

Už vás nebaví používať audio prehrávače, ktoré prehrávajú iba hudbu? Chcete zachytiť zvuk z akejkoľvek aplikácie na vašom Macu? Nehľadajte nič iné ako Ambify pre Mac, výkonný univerzálny audio procesor, ktorý dokáže všetko.

Na rozdiel od tradičných audio prehrávačov je Ambify pre Mac navrhnutý tak, aby zachytával systémový zvuk. Vďaka režimu System Capture dokáže Ambify zachytiť zvuk z akejkoľvek aplikácie na vašom Macu. Či už počúvate hudbu na iTunes alebo pozeráte video na YouTube, Ambify dokáže zachytiť zvuk a spracovať ho v reálnom čase.

To však nie je všetko. Ambify tiež prichádza s úplnými možnosťami príjmu AirPlay. Zvuk AirPlay môžete prijímať z akéhokoľvek zariadenia so systémom iOS, iných počítačov Mac a dokonca aj počítačov. A ak vlastníte pripojené žiarovky Philips Hue alebo lampy Living Colors, môžete ich jednoducho nájsť a pripojiť k Ambify okamžite.

Ambify obsahuje aj klasický vizualizér, ktorý spája minulé a súčasné technológie. Streamujte hudbu do AppleTV a vychutnajte si krásny obal obalu pri ovládaní Ambify pomocou Apple Remote.

Čo však Ambify skutočne odlišuje, je jeho funkcia Realtime Light FX. Pomocou šikovných algoritmov táto funkcia vizualizuje hudbu v reálnom čase, takže si môžete sadnúť a vychutnať si show. A ak sa radi pohrávate s nastaveniami, sekcia FX vám umožní vyladiť show tak, ako chcete.

A ak by to všetko ešte nestačilo, Ambify podporuje aj výstup AirPlay, ktorý umožňuje široké spektrum ďalších možností. Môžete prijímať zvuk z iPhonu a odosielať ho do AppleTV alebo zachytávať zvuk z Macu a odosielať ho do AirPort Express.

V súhrne:

- Zachyťte systémový zvuk z ľubovoľnej aplikácie na vašom Macu

- Prijímajte zvuk AirPlay z akéhokoľvek zariadenia so systémom iOS alebo iného počítača

- Pripojte pripojené žiarovky Philips Hue alebo lampy Living Colors

- Vychutnajte si klasický vizualizér pri streamovaní hudby

- Vizualizujte hudbu v reálnom čase pomocou Realtime Light FX

- Vylaďte nastavenia pomocou sekcie FX

- Výstup cez AirPlay pre ešte viac možností

So širokou škálou funkcií a možností niet pochýb o tom, že Ambify pre Mac je dokonalou voľbou, pokiaľ ide o spracovanie zvuku v celom systéme na zariadeniach macOS!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Kai Aras
Stránka vydavateľa http://www.010dev.de
Dátum vydania 2014-02-15
Dátum pridania 2014-02-15
Kategória MP3 a audio softvér
Podkategória Prehrávače médií
Verzia 1.0.1
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.9
Požiadavky A Philips Hue Starter-kit or advanced setup. - Philips Hue Bulbs - Philips Friends of Hue Lamps and Lightstrips - Philips Living Colors Lamps (when connected via Hue) - Philips Living Whites Poweradapaters (when connected via Hue)
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 189

Comments:

Najpopulárnejší