4Videosoft iPad 3 Mate

4Videosoft iPad 3 Mate

Windows / 4Videosoft Studio / 18 / Úplná špecifikácia
Popis

4Videosoft iPad 3 Mate je výkonný a komplexný softvérový balík navrhnutý špeciálne pre používateľov iPadu 3. Toto softvérové ​​riešenie typu všetko v jednom obsahuje päť rôznych nástrojov, ktoré vám umožnia jednoducho konvertovať disky DVD a videá, spravovať súbory na iPade 3 a dokonca vytvárať súbory ePub zo súborov PDF.

Prvým nástrojom, ktorý je súčasťou tohto balíka, je konvertor DVD na iPad 3. Pomocou tohto nástroja môžete jednoducho ripovať akýkoľvek film z DVD a previesť ho do formátu, ktorý je kompatibilný s vaším iPadom 3. To znamená, že si svoje obľúbené filmy môžete vziať so sebou kamkoľvek, bez toho, aby ste sa museli obávať problémov s kompatibilitou.

Druhým nástrojom v balení je iPad 3 Video Converter. Tento výkonný nástroj na konverziu videa vám umožňuje konvertovať akýkoľvek populárny video formát (ako je AVI, MPEG, WMV, MP4) do formátu, ktorý je optimalizovaný na prehrávanie na vašom iPade 3. S podporou HD video formátov ako H.264/MPEG- 4 AVC a MPEG-2 HD Video, tento nástroj zaisťuje, že vaše videá budú na vašom zariadení vyzerať skvele.

Tretím nástrojom v balení je iPad 3 Manager. Pomocou tohto nástroja môžete jednoducho prenášať rôzne súbory (vrátane hudby, videí, fotografií) medzi počítačom a iPadom 3. Môžete ho tiež použiť na zálohovanie dôležitých údajov zo zariadenia alebo v prípade potreby na obnovenie údajov.

Štvrtým nástrojom, ktorý je súčasťou balenia, je ePub Manager pre iPad 3. Tento praktický nástroj vám umožní jednoducho spravovať všetky vaše súbory ePub na vašom zariadení. Podľa potreby môžete do knižnice pridať nové knihy alebo odstrániť staré.

Nakoniec je v tomto softvérovom balíku zahrnutý aj PDF do ePub Maker, ktorý používateľom umožňuje konvertovať ich dokumenty PDF do formátu e-knihy kompatibilného s ich iPadmi, takže si ich môžu prečítať kedykoľvek a kdekoľvek bez potreby pripojenia na internet alebo nosenia ťažkých kníh!

Celkovo tento komplexný softvérový balík poskytuje všetko, čo by vášnivý používateľ obľúbeného tabletu Apple mohol potrebovať pri správe mediálneho obsahu, ako je hudba, videá, obrázky, elektronické knihy atď., vďaka čomu je jedným z našich najlepších odporúčaní pre každého, kto hľadá všetko- riešenie v jednom!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ 4Videosoft Studio
Stránka vydavateľa http://www.4videosoft.com
Dátum vydania 2014-02-14
Dátum pridania 2014-02-14
Kategória Softvér iTunes a iPod
Podkategória Obslužné programy iTunes
Verzia
Požiadavky OS Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows, Windows NT, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 18

Comments: