Adobe InDesign CC Update for Mac

Adobe InDesign CC Update for Mac 12.2.1

Mac / Adobe Systems / 45123 / Úplná špecifikácia
Popis

Adobe InDesign CC Update pre Mac je výkonný softvér na grafický dizajn, ktorý používateľom poskytuje možnosť vytvárať úžasné rozloženia, návrhy a typografiu. Tento softvér je navrhnutý špeciálne pre používateľov počítačov Mac a ponúka širokú škálu funkcií, ktoré z neho robia nevyhnutný nástroj pre každého grafického dizajnéra.

Touto aktualizáciou spoločnosť Adobe vyriešila niekoľko technických problémov a chýb, ktoré sa vyskytovali v predchádzajúcej verzii softvéru. Tieto opravy zahŕňajú vylepšenia rozpoznávania súborov pri práci so zmiešanými prostrediami Win/Mac, neočakávané ukončenie programu, funkcie vyhľadávania a ďalšie.

Jednou z kľúčových výhod používania Adobe InDesign CC Update pre Mac je jeho intuitívne rozhranie. Softvér sa ľahko naviguje a poskytuje používateľom širokú škálu nástrojov, ktoré možno použiť na rýchle a jednoduché vytváranie návrhov na profesionálnej úrovni. Či už vytvárate brožúry, letáky alebo iné marketingové materiály, tento softvér má všetko, čo potrebujete na vykonanie svojej práce.

Ďalšou výhodou používania Adobe InDesign CC Update pre Mac je jeho kompatibilita s inými produktmi Adobe, ako sú Photoshop a Illustrator. To znamená, že môžete jednoducho importovať súbory z týchto programov do InDesignu bez toho, aby ste sa museli obávať problémov s kompatibilitou alebo problémami s formátovaním.

Aktualizácia Adobe InDesign CC Update pre Mac okrem výkonných možností dizajnu ponúka aj pokročilé funkcie typografie. Pomocou tohto softvéru môžete jednoducho vytvárať vlastné písma alebo používať existujúce písma z vašej knižnice. Môžete tiež upraviť nastavenia párovania a sledovania, aby ste zaistili, že váš text bude vždy vyzerať perfektne.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte výkonný nástroj na grafický dizajn, ktorý ponúka pokročilé funkcie a intuitívne rozhranie, potom nehľadajte nič iné ako aktualizáciu Adobe InDesign CC pre Mac. Vďaka svojej komplexnej sade nástrojov a opráv chýb v tejto najnovšej aktualizácii verzie 12.2.1 určite splní všetky vaše dizajnérske potreby!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Adobe Systems
Stránka vydavateľa https://www.adobe.com/?sdid=FMHMZG8C
Dátum vydania 2014-02-14
Dátum pridania 2014-02-14
Kategória Softvér pre grafický dizajn
Podkategória Softvér pre stolné publikovanie
Verzia 12.2.1
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 45123

Comments:

Najpopulárnejší