iCD-Any Musics To CD for Mac

iCD-Any Musics To CD for Mac 2.0.0

Mac / Zhang Chao / 213 / Úplná špecifikácia
Popis

iCD-Any Musics To CD pre Mac je výkonný MP3 a audio softvér, ktorý vám umožňuje vytvárať bežné zvukové CD z vašich obľúbených hudobných súborov. S iCD môžete jednoducho napaľovať svoje obľúbené skladby za chodu a vytvárať si vlastné prispôsobené zvukové CD bez potreby dodatočného dočasného miesta na disku! Potom si ich môžete vychutnať vo svojom prenosnom CD prehrávači alebo CD prehrávači v aute.

Ak ste venovali veľa času sťahovaniu hudobných súborov z internetu na počúvanie na počítači, prečo si nevyrobiť vlastné CD do autorádia, prenosného CD prehrávača alebo na špeciálnu príležitosť? Alebo jednoducho nahraďte poškriabané CD disky CD, ktoré si sami napálite z podporovaných zvukových súborov. iCD má schopnosť vymazať CD-RW, takže či už chcete napáliť svoje obľúbené (MP3, FLAC, AIFF, M4A, AIFF, APE, WAV, WMA, OGG MOV MP4 WMV AVI atď.) na CD, toto je nástroj pre vás !

S intuitívnym rozhraním iCD-Any Music To CD pre Mac a ľahko použiteľnými funkciami, ako je podpora presúvania myšou a automatické číslovanie a pomenovanie skladieb na základe značiek súborov alebo názvov súborov – vytváranie vlastných zvukových diskov CD nebolo nikdy jednoduchšie! Jednoducho vyberte skladby, ktoré chcete zahrnúť do zoznamu skladieb, a kliknite na „Napáliť“ – je to také jednoduché!

iCD-Any Musics To CD podporuje širokú škálu populárnych audio formátov vrátane MP3 (MPEG Layer 3), FLAC (Free Lossless Audio Codec), AIFF (Audio Interchange File Format), M4A (MPEG-4 Audio Layer), APE (Monkey's Audio), WAV (Waveform Audio File Format), WMA (Windows Media Audio), OGG Vorbis a ďalšie. To znamená, že bez ohľadu na to, aký typ hudobného súboru máte – iCD to zvládne!

Jednou z najlepších vecí na iCD-Any Music To CD je jeho schopnosť vytvárať vlastné zoznamy skladieb. Skladby môžete jednoducho pridávať alebo odstraňovať z existujúceho zoznamu skladieb jednoduchým potiahnutím do okna zoznamu skladieb alebo z neho. Skladby v zozname skladieb môžete zmeniť aj ich presunutím nahor alebo nadol v poradí.

Ďalšou skvelou vlastnosťou iCD je podpora prehrávania bez medzier. To znamená, že pri prehrávaní zvukového disku CD vytvoreného pomocou iCD nebudú medzi skladbami žiadne pauzy, čo je ideálne pre živé nahrávky, kde sú dôležité plynulé prechody medzi skladbami.

Okrem výkonných možností napaľovania – iCD obsahuje aj niekoľko užitočných nástrojov, ako je integrovaný audio prehrávač, ktorý vám umožňuje zobraziť ukážku skladieb pred ich napálením na disk. K dispozícii je tiež možnosť, ktorá umožňuje používateľom normalizovať svoje zvukové súbory pred ich napálením na disk, čím sa zabezpečí konzistentná úroveň hlasitosti vo všetkých skladbách.

Celkovo - ak hľadáte ľahko použiteľný, ale výkonný nástroj, ktorý vám umožní vytvárať vlastné zvukové CD z akéhokoľvek typu formátu hudobného súboru, potom nehľadajte nič iné ako iCD-Any Musics To CD! Vďaka intuitívnemu rozhraniu a širokej škále podporovaných formátov nebolo vytváranie vlastných zoznamov skladieb nikdy jednoduchšie! Tak načo čakať? Stiahnite si teraz a začnite vytvárať prispôsobené zvukové disky ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Zhang Chao
Stránka vydavateľa http://blog.sina.com.cn/greatapp
Dátum vydania 2014-01-11
Dátum pridania 2014-01-11
Kategória MP3 a audio softvér
Podkategória Napaľovačky diskov CD
Verzia 2.0.0
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Požiadavky None
cena $5.99
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 213

Comments:

Najpopulárnejší