ePub to PDF

ePub to PDF 2.5.1219

Windows / eBook Converter / 893 / Úplná špecifikácia
Popis

ePub to PDF Converter: Najlepší nástroj na konverziu elektronických kníh

Už vás nebaví byť obmedzený formátom vašich elektronických kníh? Chcete mať možnosť čítať svoje obľúbené knihy na akomkoľvek zariadení bez obmedzení? Nehľadajte nič iné ako ePub to PDF Converter, dokonalý nástroj na konverziu elektronických kníh.

ePub to PDF Converter je vzdelávací softvér, ktorý používateľom umožňuje konvertovať ich ePub e-knihy do rôznych formátov vrátane PDF, Kindle Mobi, WORD rtf, HTML a Text. Pomocou tohto softvéru môžu používatelia jednoducho čítať svoje e-knihy na akomkoľvek zariadení, ktoré si zvolia, bez obáv z problémov s kompatibilitou.

Jednou z výnimočných funkcií ePub to PDF Converter je jednoduché použitie. Softvér podporuje funkciu drag and drop a konverziu jedným kliknutím. To znamená, že aj tí, ktorí nie sú technicky zdatní, môžu ľahko previesť svoje e-knihy pomocou niekoľkých kliknutí.

Okrem užívateľsky prívetivého rozhrania podporuje ePub to PDF Converter aj digitálne edície Adobe ePub a súbory elektronických kníh PDF. Používatelia môžu tieto súbory automaticky importovať do softvéru pre jednoduchú konverziu. Okrem toho tento prevodník podporuje aj iné online kníhkupectvá, ako sú Sony store, Kobo a Google Play ebook.

Ďalšou dôležitou vlastnosťou tohto prevodníka sú jeho vysokokvalitné možnosti prevodu. Používatelia si môžu byť istí, že počas procesu konverzie nedôjde k žiadnej strate kvality. To zaisťuje, že všetky konvertované súbory si zachovajú pôvodné formátovanie a rozloženie.

Či už ste študent, ktorý hľadá jednoduchší spôsob prístupu k učebniciam, alebo jednoducho niekto, kto chce väčšiu flexibilitu pri čítaní svojich obľúbených kníh na rôznych zariadeniach, ePub to PDF Converter vám pomôže.

Tak načo čakať? Stiahnite si ePub to PDF Converter ešte dnes a začnite si užívať svoje e-knihy v akomkoľvek formáte, ktorý si vyberiete!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ eBook Converter
Stránka vydavateľa http://www.ebook-converter.com
Dátum vydania 2014-01-10
Dátum pridania 2014-01-10
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Softvér pre elektronické knihy
Verzia 2.5.1219
Požiadavky OS Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows 98, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 893

Comments: