Stamp Mate 2014

Stamp Mate 2014 1.0.17

Windows / Catamates / 201 / Úplná špecifikácia
Popis

Ak ste zberateľom známok, viete, aké dôležité je mať prehľad o svojej zbierke. S takým množstvom pečiatok môže byť ťažké zapamätať si, ktoré z nich máte a ktoré ešte potrebujete. Tu prichádza Stamp Mate 2014 – nový pokročilý softvér na zbieranie známok, ktorý zmení spôsob, akým spravujete svoju zbierku.

Stamp Mate je all-in-one zberateľský manažér, ktorý vám umožňuje jednoducho spravovať vlastnú zbierku známok, zoznam želaní, predajné zoznamy a ďalšie. Vďaka užívateľsky prívetivému rozhraniu a funkcii automatického importu (vďaka Colnect API) nebola správa veľkého množstva pečiatok nikdy jednoduchšia.

Jednou z hlavných výhod Stamp Mate je funkcia automatického importu. To znamená, že namiesto manuálneho zadávania informácií o každej známke vo vašej zbierke, Stamp Mate automaticky importuje všetky relevantné údaje z rozsiahlej databázy Colnectu. To zberateľom ušetrí veľa času a úsilia, ktoré by inak vynaložili na manuálne zadávanie údajov.

Okrem funkcie automatického importu ponúka Stamp Mate aj množstvo ďalších užitočných nástrojov pre zberateľov. Používateľom napríklad umožňuje jednoducho vyhľadávať konkrétne známky podľa krajiny alebo témy, zobrazovať podrobné informácie o každej známke (vrátane obrázkov) a vytvárať vlastné zostavy na základe ich kolekcií.

Ďalšou skvelou vlastnosťou Stamp Mate je jeho schopnosť pomôcť zberateľom sledovať ich zoznamy prianí a predajné zoznamy. Pomocou tohto softvéru môžu používatelia jednoducho vytvárať zoznamy známok, ktoré chcú alebo chcú predávať/obchodovať s ostatnými v komunite.

Celkovo možno povedať, že ak to so zbieraním známok myslíte vážne a chcete jednoducho použiteľné softvérové ​​riešenie na správu svojej zbierky - nehľadajte nič iné ako Stamp Mate 2014!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Catamates
Stránka vydavateľa http://www.catamates.com
Dátum vydania 2014-01-08
Dátum pridania 2014-01-08
Kategória Domáci softvér
Podkategória Softvér pre hobby
Verzia 1.0.17
Požiadavky OS Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 201

Comments: