Plexify for Mac

Plexify for Mac 1.1 RC

Mac / Vahagn Mkrtchyan / 1583 / Úplná špecifikácia
Popis

Plexify pre Mac: Najlepší nástroj na správu PlexConnect

Už vás nebaví manuálne sťahovať a nastavovať PlexConnect na Apple TV? Chcete jednoduchý a efektívny spôsob správy vášho mediálneho servera Plex? Nehľadajte nič iné ako Plexify pre Mac, dokonalý nástroj na správu PlexConnect.

Plexify je výkonný nástroj, ktorý zjednodušuje proces nastavenia a správy vášho Apple TV. Len niekoľkými kliknutiami si môžete automaticky stiahnuť PlexConnect z GitHub, vygenerovať certifikáty a nastaviť Apple TV. Všetky tieto úlohy sa vykonajú automaticky za minútu, čo vám šetrí čas a námahu.

Ale to, čo odlišuje Plexify od iných nástrojov, je jeho jednoduchosť. Ak by sme to mali opísať jedným slovom, bola by to „jednoduchosť“. Dokonca aj keď nie ste technicky zdatní alebo oboznámení s kódovaním, tento nástroj môžete jednoducho použiť na správu svojho mediálneho servera.

Pokročilý spôsob inštalácie

Pre tých, ktorí chcú väčšiu kontrolu nad procesom inštalácie, Plexify ponúka aj pokročilú metódu inštalácie. To umožňuje používateľom prispôsobiť si každý krok inštalačného procesu podľa svojich preferencií.

Automatické aktualizácie

Okrem zjednodušenia procesu počiatočného nastavenia Plexify tiež uľahčuje udržiavanie vášho softvéru v aktuálnom stave. Dokáže automaticky aktualizovať PlexConnect za vás, aby ste mali vždy prístup k najnovším funkciám a opravám chýb.

Automatické spustenie pri spustení

Ďalšou pohodlnou funkciou tohto nástroja je jeho schopnosť automatického spustenia pri spustení. To znamená, že pri každom zapnutí počítača alebo jeho reštartovaní po aktualizácii alebo výpadku prúdu sa Plexify spustí automaticky na pozadí bez akéhokoľvek zásahu z vašej strany.

Kompatibilita s viacerými operačnými systémami

Plexify je kompatibilné s viacerými operačnými systémami vrátane macOS 10.12 Sierra alebo novších verzií, ako aj Windows 7/8/10 (64-bit). To znamená, že bez ohľadu na to, ktorý operačný systém (systémy) používate na rôznych zariadeniach vo vašej domácej sieti – či už ide o MacBook Pro alebo desktop s Windowsom – budete môcť tento nástroj bezproblémovo používať na všetkých zariadeniach bez akýchkoľvek problémov s kompatibilitou.

Záver:

Celkovo je Plexify základným nástrojom pre každého, kto chce jednoduchý spôsob správy svojho mediálneho servera na svojom zariadení Apple TV. Jeho jednoduchosť v kombinácii s pokročilými funkciami ho robí výnimočným medzi ostatnými pomôckami dostupnými online. Vďaka automatickým aktualizáciám, automatickému spusteniu pri spustení a kompatibilita naprieč viacerými operačnými systémami, Plexify poskytuje všetko, čo potrebujú používatelia, ktorí hľadajú pohodlie pri správe svojich mediálnych serverov. Tak prečo čakať? Stiahni teraz!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Vahagn Mkrtchyan
Stránka vydavateľa http://tejux.com
Dátum vydania 2014-01-02
Dátum pridania 2014-01-02
Kategória Obslužné programy a operačné systémy
Podkategória Iné
Verzia 1.1 RC
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.9
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 1583

Comments:

Najpopulárnejší