Kindle to ePub

Kindle to ePub 2.4.1211

Windows / eBook Converter / 1745 / Úplná špecifikácia
Popis

Kindle to ePub: Konečné riešenie na konverziu elektronických kníh Kindle na ePub

Už vás nebaví byť obmedzený na čítanie e-kníh Kindle iba na jednom zariadení? Chcete mať slobodu čítať zakúpené knihy Kindle na ľubovoľnej čítačke elektronických kníh, ako je Sony, Kobo alebo NOOK? Ak áno, potom nehľadajte nič iné ako Kindle to ePub – dokonalé riešenie na konverziu vašich elektronických kníh vo formáte Kindle na ePub.

Kindle to ePub je vzdelávací softvér, ktorý používateľom umožňuje jednoducho previesť zakúpené elektronické knihy vo formáte Kindle na súbory ePub. Vďaka podpore formátov Mobi, azw a ďalších formátov Kindle môžu teraz používatelia čítať svoje obľúbené knihy na akomkoľvek zariadení, ktoré si zvolia. Okrem toho výstupné formáty zahŕňajú aj súbory PDF, dokumenty Word, súbory HTML a textové súbory.

Jednou z najlepších vlastností tohto softvéru je jednoduchosť použitia. Vďaka podpore presúvania myšou a možnosti prevodu jedným kliknutím môžu svoje e-knihy jednoducho previesť aj tí, ktorí nie sú technicky zdatní. Okrem toho automaticky importuje e-knihy Kindle z Kindle pre PC, čo uľahčuje používateľom.

Ďalšou skvelou vlastnosťou je jej schopnosť podporovať e-knihy chránené DRM stiahnuté z webovej stránky Amazonu pomocou „Kindle pre PC“. To znamená, že používatelia si môžu stále užívať všetky svoje obľúbené knihy bez toho, aby sa museli obávať problémov s kompatibilitou alebo straty prístupu v dôsledku obmedzení DRM.

Samotný proces konverzie je vysoko kvalitný bez straty kvality počas konverzie. Používatelia si môžu byť istí, že dostanú presnú reprezentáciu svojej pôvodnej elektronickej knihy v novom formáte.

V súhrne:

- Ľahko použiteľné rozhranie s podporou drag-and-drop

- Možnosť prevodníka jedným kliknutím

- Podporuje e-knihy s ochranou DRM stiahnuté z "Kindle pre PC"

- Výstupné formáty zahŕňajú súbory PDF, dokumenty Word, súbory HTML a textové súbory

- Vysokokvalitná konverzia bez straty kvality

Celkovo, ak hľadáte spoľahlivý spôsob, ako previesť zakúpené e-knihy Kindle do formátu epub, nehľadajte nič iné ako „Kindle To Epub“. Jeho ľahko použiteľné rozhranie v kombinácii s vysoko kvalitnými prevodmi z neho robí vynikajúcu voľbu!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ eBook Converter
Stránka vydavateľa http://www.ebook-converter.com
Dátum vydania 2013-12-20
Dátum pridania 2013-12-20
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Softvér pre elektronické knihy
Verzia 2.4.1211
Požiadavky OS Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 1745

Comments: