ePub to Kindle

ePub to Kindle 2.5.1212

Windows / eBook Converter / 2913 / Úplná špecifikácia
Popis

Konvertor ePub na Kindle: Najlepšie riešenie na konverziu elektronických kníh

Už vás nebaví byť obmedzený na čítanie vašich elektronických kníh na konkrétnych zariadeniach? Chcete slobodu čítať svoje obľúbené knihy na akomkoľvek zariadení bez obmedzení? Ak áno, konvertor ePub na Kindle je pre vás dokonalým riešením.

Konvertor ePub na Kindle je výkonný nástroj, ktorý vám umožňuje prevádzať elektronické knihy ePub do rôznych formátov, ako sú PDF, HTML a text. Pomocou tohto softvéru môžete ľahko previesť e-knihy bez DRM a DRM do formátu Kindle a čítať ich na akomkoľvek zariadení bez obmedzení.

Ľahko použiteľné rozhranie

Jednou z najlepších vecí na prevodníku ePub na Kindle je jeho užívateľsky prívetivé rozhranie. Softvér je navrhnutý s ohľadom na jednoduchosť, vďaka čomu ho môže používať každý – dokonca aj ten, kto nemá žiadne technické znalosti. Môžete jednoducho pretiahnuť súbory do programu alebo automaticky importovať digitálne edície Adobe epub a NOOK ebook.

Konverzia jedným kliknutím

Jediným kliknutím na tlačidlo prevedie prevodník ePub na Kindle vašu elektronickú knihu do formátu kindle. Táto funkcia šetrí čas a námahu tým, že eliminuje potrebu manuálnych procesov konverzie.

Podporuje rôzne online kníhkupectvá

Konvertor ePub na Kindle podporuje ďalšie online kníhkupectvá, ako sú Sony store, Kobo, Google Play ebook. To znamená, že pomocou tohto softvéru môžete ľahko previesť elektronické knihy z týchto obchodov do formátu kindle.

Podpora viacerých výstupných formátov

Softvér podporuje viacero výstupných formátov vrátane PDF, KINDLE MOBI, WORD RTF, HTML a TEXT. To dáva používateľom flexibilitu pri výbere preferovaného výstupného formátu na základe ich potrieb.

Vysokokvalitná konverzia bez straty kvality

Ďalšou skvelou vlastnosťou prevodníka ePub na Kindle je jeho vysokokvalitný proces prevodu, ktorý zaisťuje, že počas prevodu nedochádza k strate kvality. To znamená, že všetky obrázky a text sa počas procesu konverzie zachovajú, výsledkom čoho je presná reprezentácia pôvodného dokumentu.

Záver:

Na záver, ePub To kindle Converter ponúka ľahko použiteľné rozhranie s možnosťou konverzie jedným kliknutím a zároveň podporuje rôzne online kníhkupectvá, ako je obchod Sony, Kobo a e-knihy Google Play. Softvér tiež podporuje viacero výstupných formátov vrátane PDF, KINDLE MOBI, WORD RTF, HTML a TEXT pri zabezpečení vysokokvalitných konverzií bez straty kvality počas konverzií. Vďaka tomu je nevyhnutným nástrojom pre každého, kto chce slobodu pri čítaní svojich obľúbených kníh na rôznych zariadeniach bez obmedzení!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ eBook Converter
Stránka vydavateľa http://www.ebook-converter.com
Dátum vydania 2013-12-17
Dátum pridania 2013-12-17
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Softvér pre elektronické knihy
Verzia 2.5.1212
Požiadavky OS Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 2913

Comments: