VaxVoIP WebPhone SDK

VaxVoIP WebPhone SDK 4.0.6

Windows / VaxSoft / 131 / Úplná špecifikácia
Popis

VaxVoIP WebPhone SDK: Konečné riešenie pre vývoj webových telefónov založených na SIP

V dnešnom uponáhľanom svete je komunikácia kľúčová. Či už ide o osobné alebo obchodné účely, ľudia musia byť neustále v spojení. S príchodom internetu a rôznych komunikačných technológií sa stalo jednoduchšie ako kedykoľvek predtým komunikovať s ľuďmi z celého sveta. Jednou z takýchto technológií, ktorá spôsobila revolúciu v spôsobe, akým komunikujeme, je protokol SIP (Session Initiation Protocol). Je to protokol používaný na iniciovanie, udržiavanie a ukončovanie relácií v reálnom čase, ktoré zahŕňajú video, hlas, správy a iné komunikačné aplikácie a služby medzi dvoma alebo viacerými koncovými bodmi v sieťach IP.

Ak chcete veľmi jednoducho vyvinúť webový telefón založený na SIP s vlastným GUI a značkou, potom VaxVoIP WebPhone SDK (Software Development Kit) je presne to, čo potrebujete. Obsahuje vzorové kódy, technickú príručku, komponent COM a demo aplikáciu - všetko, čo potrebujete na vývoj plne funkčného webtelefónu.

Čo je VaxVoIP WebPhone SDK?

VaxVoIP WebPhone SDK je kompletný balík, ktorý umožňuje vývojárom rýchlo a jednoducho vytvárať vlastné webové telefóny založené na SIP. Obsahuje jeden komponent COM (Component Object Model), ktorý možno použiť s akýmkoľvek nástrojom na vývoj aplikácií, ako sú VC++, C#, VB.NET, Delphi alebo C++. Softvér je tiež vybavený vzorovým kódom v rôznych vývojových nástrojoch, takže vývojári môžu začať hneď.

S VaxVoIP WebPhone SDK môžu vývojári vytáčať a prijímať telefónne hovory cez akýkoľvek server alebo bránu založenú na SIP alebo ITSP (poskytovateľ internetových telefónnych služieb). Môžu tiež aktivovať funkciu videokonferencie založenú na SIP, ktorá používateľom umožňuje viesť rozhovory tvárou v tvár cez internet v reálnom čase. Okrem toho môžu pridať funkciu Instant Messaging (IM), ktorá používateľom umožňuje odosielať textové správy okamžite počas hovoru.

Jednou z najpôsobivejších funkcií súpravy VaxVoIP WebPhone SDK je jej schopnosť bezproblémovo fungovať, aj keď sú klienti za NAT/firewallmi. To znamená, že používatelia sa pri používaní tohto softvéru nemusia obávať problémov s pripojením.

Prečo si vybrať VaxVoIP WebPhone SDK?

Existuje niekoľko dôvodov, prečo by si vývojári mali zvoliť VaxVoIP WebPhone SDK pred iným podobným softvérom dostupným na trhu:

1) Jednoduchá integrácia: Vďaka jednoduchému, ale výkonnému rozhraniu API sa integrácia stáva jednoduchou aj pre tých, ktorí nemajú veľa skúseností s programovaním.

2) Prispôsobiteľné GUI: Vývojári si môžu prispôsobiť GUI svojho webového telefónu podľa svojich potrieb.

3) Kompatibilita medzi platformami: Softvér funguje na viacerých platformách vrátane operačného systému Windows.

4) Vysokokvalitné audio/video: Používatelia si vychutnajú vysokokvalitné audio/video hovory vďaka pokročilým kodekom podporovaným týmto softvérom.

5) Cenovo efektívne riešenie: V porovnaní s inými podobnými riešeniami dostupnými na trhu ponúka nákladovo efektívne riešenie bez kompromisov v kvalite.

Záver

In conclusion,VaxVoIPWeb PhoneSDKis an excellent choice for anyone lookingto developaS IP-basedwebphonewith ease.Its user-friendlyinterfaceandpowerfulAPImakeit easyfordevelopersofall skill levelsto createcustomizedwebphoneswith advancedfeatureslikevideoconferencingandinstantmessaging.Additionally,itworksseamlesslyevenwhenclientsarebehindNAT/firewallswhichmakesitidealforbusinesseslookingtoimprovecommunicationamongtheirstaffmembers.Soifyou'relookingforanaffordableandsimplewaytodevelopyourveryownS IP-basedwebphone,V ax VoI PWeb PhoneSDKistheperfectsolutionforyou!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ VaxSoft
Stránka vydavateľa http://www.vaxvoip.com
Dátum vydania 2020-09-21
Dátum pridania 2020-09-21
Kategória Komunikácia
Podkategória Webové telefóny a softvér VoIP
Verzia 4.0.6
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 131

Comments: