Simpo PDF Converter Ultimate for Mac

Simpo PDF Converter Ultimate for Mac 1.1

Mac / Simpo Technologies / 1954 / Úplná špecifikácia
Popis

Simpo PDF Converter Ultimate for Mac je výkonný a všestranný softvér, ktorý umožňuje používateľom počítačov Mac prevádzať súbory PDF do rôznych formátov, ako sú Office Word, Excel, PowerPoint, HTML, Text a Obrázok. Tento profesionálny Mac PDF konvertor je kompatibilný s operačnými systémami Snow Leopard, Lion a Mountain Lion.

Pomocou Simpo PDF Converter Ultimate pre Mac môžete jednoducho konvertovať súbory PDF pri zachovaní pôvodného obsahu textu, formátovania a písiem. Softvér tiež podporuje tabuľky, obrázky a grafy zo zdrojového súboru do konvertovaných dokumentov. To znamená, že sa nemusíte obávať straty dôležitých informácií počas procesu konverzie.

Jednou z kľúčových funkcií programu Simpo PDF Converter Ultimate pre Mac je jeho schopnosť vykonávať dávkové prevody z viacerých súborov PDF naraz. To šetrí čas a námahu tým, že vám umožňuje previesť viacero súborov naraz namiesto toho, aby ste ich museli robiť jednotlivo.

Softvér podporuje širokú škálu výstupných formátov vrátane. doc,. docx,. xls,. xlsx,. pptx,.html,.txt,.png,.bmp a.tiff. V prípade potreby môžete tiež vybrať konkrétne strany zo súboru PDF na konverziu.

Okrem týchto funkcií uvedených vyššie má Simpopdf converter ultimate dve možnosti v režime pdf-to-excel – All a Only Table, ktorá pomáha používateľom Mac extrahovať tabuľky z pdf do excelových hárkov alebo konvertovať celé pdf do excelových hárkov. V pdf-to - režim obrazu, môžete si vybrať medzi tromi typmi výstupných obrázkov - PNG, BMP a TIFF - ako aj nastaviť rozlíšenie výstupného obrazu podľa vašich potrieb.

Overall,SimpoPDFConverterUltimateforMacis an excellent choice for anyone who needs a reliable tool that can quickly convert theirPDFfilesintootherformatswhilemaintainingtheoriginalqualityandformattingofthedocuments.It'seasytouseandprovidesuserswitha wide range of options when it comes to selecting output formats or customizing settings accordingtotheirneeds.Soifyou'relookingforapowerfulandversatileMacPDFconverter,SimpoPDFConverterUltimateforMacistheperfectsolutionforyou!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Simpo Technologies
Stránka vydavateľa http://www.simpopdf.com
Dátum vydania 2013-12-09
Dátum pridania 2013-12-08
Kategória Softvér pre grafický dizajn
Podkategória Softvér PDF
Verzia 1.1
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Požiadavky No Special Requirements
cena $59.95
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 1954

Comments:

Najpopulárnejší