Dubstep Kit Christmas Edition for Mac

Dubstep Kit Christmas Edition for Mac 1.0

Mac / App Code Source / 36 / Úplná špecifikácia
Popis

Dubstep Kit Christmas Edition pre Mac je jedinečný a inovatívny MP3 a audio softvér, ktorý je ideálny pre sviatočnú sezónu. Tento softvér vám umožňuje vytvoriť si vlastnú vianočnú hudbu Dubstep DJ zmiešaním širokej škály slučiek Holiday Dubstep a one-shotov. S týmto softvérom môžete popustiť uzdu svojej kreativite a produkovať vysokokvalitnú hudbu, ktorá zapôsobí na vaše publikum.

Vianočná edícia Dubstep Kit pre Mac sa dodáva s 384 stiahnuteľnými vianočnými stereo zvukovými súbormi s vysokým rozlíšením 192 kHz Dubstep na komerčné použitie, a to všetko 100% bez licenčných poplatkov bez nákupov v aplikácii. To znamená, že môžete voľne predávať svoje vlastné hudobné mixy obsahujúce tento zvuk bez akýchkoľvek dodatočných nákladov alebo poplatkov.

Tento softvér obsahuje masívne vianočné beaty Dubstep, slučky, jednorázové zábery a ďalšie. Tieto prvky môžete zmiešať, aby ste vytvorili jedinečné skladby, ktoré určite roztancujú ľudí na večierkoch, kluboch, DJ-och, živých miestach, rave a ďalších.

Jednou z výnimočných funkcií tohto softvéru je jeho krištáľovo čistá kvalita zvuku. Zvuk produkovaný Dubstep Kit Christmas Edition pre Mac je úžasne čistý a ostrý vďaka audio súborom s vysokým rozlíšením. Okrem toho grafika sietnice poskytuje optimálne mixážne rozhranie, ktoré uľahčuje navigáciu medzi rôznymi prvkami pri produkcii hudby.

Režim celej obrazovky tiež pridáva ďalšiu úroveň pohodlia, pretože vám umožňuje sústrediť sa na vytváranie hudby bez toho, aby vás rozptyľovali iné aplikácie alebo okná na obrazovke počítača.

Či už ste skúsený DJ alebo len začínate vo svete elektronickej tanečnej hudby (EDM), Dubstep Kit Christmas Edition pre Mac má pre každého niečo. Jeho ľahko použiteľné rozhranie ho robí dostupným, aj keď nemáte žiadne predchádzajúce skúsenosti s produkciou elektronickej tanečnej hudby (EDM).

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte zábavný spôsob, ako šíriť radosť počas sviatočného obdobia a zároveň vytvárať kvalitnú elektronickú tanečnú hudbu (EDM), potom nehľadajte nič iné ako vianočnú edíciu Dubstep Kit pre Mac!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ App Code Source
Stránka vydavateľa http://www.appcodesource.com
Dátum vydania 2013-10-14
Dátum pridania 2013-10-14
Kategória MP3 a audio softvér
Podkategória DJ softvér
Verzia 1.0
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.9
Požiadavky None
cena $19.99
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 36

Comments:

Najpopulárnejší