Alarm Digital Clock-7 for Android

Alarm Digital Clock-7 for Android 1.03

Android / Style-7 / 1434 / Úplná špecifikácia
Popis

Digitálny budík-7 pre Android: Komplexné digitálne hodiny s budíkom a miniaplikáciou

Už vás nebaví používať tie isté staré nudné hodiny na vašom zariadení s Androidom? Chcete hodiny, ktoré nielen zobrazujú čas, ale majú aj funkciu budíka? Nehľadajte nič iné ako Alarm Digital Clock-7 pre Android!

Tento softvér na vylepšenie pracovnej plochy je navrhnutý tak, aby používateľom poskytol komplexné digitálne hodiny, ktoré nielen zobrazujú aktuálny čas, dátum a deň v týždni, ale umožňujú im tiež nastaviť budíky. Vďaka svojmu elegantnému dizajnu a prispôsobiteľným funkciám je tento softvér ideálny pre každého, kto chce do svojho zariadenia so systémom Android pridať nejaký štýl a funkčnosť.

Prispôsobenie vzhľadu

Jednou z výnimočných funkcií Alarm Digital Clock-7 je jeho schopnosť prispôsobiť sa podľa preferencií používateľa. Používatelia môžu zmeniť štýl písma, obrázok na pozadí, skryť sekundy a dátum. K dispozícii je sedem typov štýlov písma (Normálny, Bold, Serif, Italic, Digital, Pixel, LED) a obrázkov na pozadí.

Program podporuje 12- alebo 24-hodinový formát času, ako aj miestny formát dátumu podľa nastavení zariadenia. To znamená, že používatelia si môžu vybrať, ako chcú, aby sa ich hodiny zobrazovali na základe ich osobných preferencií.

Nastavenia budíka

Nastavenie budíka na digitálnych hodinách budíka-7 je jednoduché! Jednoducho stlačte „Menu“ alebo použite dlhý dotyk a vyberte položku ponuky „Nastavenia“ a potom nastavte preferovaný čas budíka. Program vás upozorní, keď je čas na naplánovanú aktivitu.

Je dôležité si uvedomiť, že na spustenie alarmu musí byť spustený aspoň jeden program alebo miniaplikácia. Program môže bežať v režime na pozadí, takže používatelia sa nemusia obávať, že ho budú mať stále otvorený.

Funkčnosť widgetu

Okrem toho, že je možné spustiť ako samostatnú aplikáciu na domovskej obrazovke vášho zariadenia alebo v zásuvke aplikácií; Alarm Digital Clock-7 tiež prichádza s funkciou widgetu, ktorá používateľom umožňuje rýchly prístup bez toho, aby museli najprv otvárať akékoľvek aplikácie! Jednoducho sa dotknite ikony miniaplikácie na domovskej obrazovke, kedykoľvek potrebujete rýchly prístup!

Užívateľsky prívetivé rozhranie

Alarm Digital Clock-7 bol navrhnutý s ohľadom na užívateľskú prívetivosť! Rozhranie je intuitívne, čo uľahčuje aj začiatočníkom, ktorí začínajú používať digitálne hodiny alebo widgety!

Rady a tipy

Ak chcete zmeniť formát dátumu alebo času, stlačte: "Domov - Menu - Nastavenia - Formát dátumu a času";

Ak chcete zmeniť jazyk zobrazenia aktuálneho dátumu, stlačte: "Domov - Menu - Nastavenia - Jazyk".

Záver:

Celkovo, ak hľadáte komplexné digitálne hodiny s funkciou budíka, potom nehľadajte nič iné ako Digitálne hodiny budíka-7! S prispôsobiteľnými možnosťami vzhľadu; ľahko použiteľné rozhranie; spoľahlivé alarmy; funkčnosť widgetu; tento softvér poskytuje všetko, čo potrebuje každý, kto chce zlepšiť svoju prácu na počítači a zároveň sledovať dôležité udalosti počas dňa!

Preskúmanie

Alarm Digital Clock-7, dôstojná náhrada za sériovú aplikáciu hodín pre Android, umožňuje používateľovi nastaviť budík, zobraziť aktuálny čas, dátum a deň v týždni a prispôsobiť miniaplikáciu domovskej obrazovky aplikácie podľa svojich predstáv. Veľký displej widgetu a prehľadný štítok budíka sú nápadnejšie a ľahšie čitateľné ako u konkurenčných aplikácií.

Alarm Digital Clock-7 sa najprv spustí na hlavnej obrazovke, ktorá zobrazuje digitálne hodiny s tradičným vzhľadom. Aktuálny dátum je tiež zobrazený pod časom. Tieto hodiny zaberajú celú obrazovku, čo obmedzuje ich celkovú užitočnosť, pretože používateľ nemôže ovládať žiadne iné programy. V ponuke nastavení je možné vykonať množstvo zmien písma na displeji. Pozadie hodín je možné upraviť medzi viacerými možnosťami vrátane mriežok, 3D efektov a pomlčiek. Dátum a sekundy je možné zapnúť a vypnúť pomocou dobre označených políčok. Všetky možnosti platia rýchlo a ako je uvedené. Nastavenie budíka je jednoduché a vykoná sa kliknutím na políčko zapnutia/vypnutia a zadaním požadovaného času. Príjemnou funkciou by bolo, keby bol zahrnutý základný časovač, ako je to pri podobných programoch. Na domovskú obrazovku telefónu je možné pridať aj widget, ktorý zobrazuje digitálne hodiny. Nechýba ani indikátor, ktorý ukazuje, či je alarm aktivovaný.

Vďaka svojmu jasnému displeju a funkciám prispôsobenia, ktorých je veľa, sú Alarm Digital Clock-7 dobrou voľbou pre tých, ktorí chcú nahradiť natívnu aplikáciu budíka pre Android.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Style-7
Stránka vydavateľa http://www.styleseven.com
Dátum vydania 2013-10-02
Dátum pridania 2013-10-02
Kategória Vylepšenia pracovnej plochy
Podkategória Softvér Budíky a hodiny
Verzia 1.03
Požiadavky OS Android
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 1434

Comments:

Najpopulárnejší