BatchOutput Server for Mac

BatchOutput Server for Mac 4.9.2

Mac / Zevrix Solutions / 220 / Úplná špecifikácia
Popis

BatchOutput Server pre Mac je výkonný softvér pre grafický dizajn, ktorý úplne automatizuje výstupný pracovný tok InDesign celej spoločnosti. Tento softvér je určený na spracovanie súborov z horúcich priečinkov, znižovanie zaťaženia tlače a export do formátu PDF a PostScript do centrálneho systému, pričom pracovné stanice operátora sú bez výstupného procesu.

Pomocou servera BatchOutput Server môžu produkční umelci a operátori predtlačovej prípravy jednoducho odosielať súbory do jeho hotfolders. Softvér automaticky odošle súbory zo svojej stanice a automaticky aktivuje aj písma. Odkazy môžu byť umiestnené v sieti alebo môžu byť odoslané spolu s úlohou. Pracovné stanice operátora už nikdy nebudú spojené s výstupným procesom.

BatchOutput Server je určený na spustenie na vyhradenom stroji, vykonáva všetky svoje úlohy automaticky a môže bežať úplne bez dozoru. To znamená, že sa nemusíte obávať manuálneho spracovania každého súboru alebo jeho neustáleho monitorovania – BatchOutput Server sa o všetko postará za vás.

Kľúčové vlastnosti:

Kompletná automatizácia pracovného postupu tlače Adobe InDesign, PDF a PostScript

BatchOutput Server ponúka úplnú automatizáciu pracovného toku tlače Adobe InDesign, PDF a PostScript. Dokumenty a knihy InDesign spracováva automaticky z horúcich priečinkov bez potreby akéhokoľvek manuálneho zásahu.

Uvoľnite stanice operátorov z procesu výstupu

So serverom BatchOutput Server sú operátorské stanice úplne oslobodené od výstupného procesu. To znamená, že členovia vášho tímu sa môžu sústrediť na iné dôležité úlohy, zatiaľ čo BatchOutput Server sa postará o všetky potreby tlače/exportu.

Automatické e-mailové upozornenia počas spracovania

Softvér tiež odosiela automatické e-mailové upozornenia počas spracovania, takže máte vždy prehľad o tom, čo sa deje s vašimi súbormi v danom čase.

Automatická aktivácia písma

Jednou z hlavných výhod používania BatchOutput Server je, že automaticky aktivuje aj fonty – to zaisťuje, že vaše dokumenty budú vyzerať presne tak, ako by mali pri tlači alebo exporte vo formáte PDF/PostScript.

Monitorujte server BatchOutput z iných počítačov pomocou aplikácie Batchoutput Monitor

Server Batchoutput môžete ľahko monitorovať z iných počítačov pomocou špeciálnej aplikácie monitora, ktorú poskytuje toto softvérové ​​riešenie. To vám umožní sledovať všetko, čo sa deje vo vašom pracovnom postupe, bez toho, aby ste museli byť neustále fyzicky prítomní!

Podrobné protokoly procesov

Nakoniec sú v rámci tohto softvérového riešenia k dispozícii podrobné protokoly procesov, ktoré poskytujú cenné informácie o tom, ako bol každý súbor spracovaný serverom dávkového výstupu, čo uľahčuje používateľom, ktorí potrebujú viac informácií o svojich pracovných postupoch, než len základné aktualizácie stavu!

Na záver,

Ak hľadáte výkonný nástroj na grafický dizajn, ktorý zautomatizuje celý váš výstupný pracovný tok InDesignu a zároveň úplne uvoľní operátorské stanice, potom nehľadajte nič iné ako server s dávkovým výstupom! S funkciami, ako je automatická aktivácia písma a e-mailové upozornenia počas spracovania spolu s podrobnými protokolmi dostupnými na každom kroku spolu s cestou; neexistuje lepší spôsob, ako je dávkový výstup servera, keď príde na to, ako veci robiť rýchlo a efektívne!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Zevrix Solutions
Stránka vydavateľa http://zevrix.com
Dátum vydania 2013-09-10
Dátum pridania 2013-09-10
Kategória Softvér pre grafický dizajn
Podkategória Softvér pre stolné publikovanie
Verzia 4.9.2
Požiadavky OS Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Požiadavky Adobe InDesign CS3-CC
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 220

Comments:

Najpopulárnejší