ePub Maker

ePub Maker 1.8

Windows / Epingsoft / 17871 / Úplná špecifikácia
Popis

ePub Maker – dokonalý nástroj na vytváranie profesionálnych elektronických kníh a reklamných brožúr

Hľadáte výkonný nástroj na vytváranie profesionálnych elektronických kníh alebo reklamných brožúr? Nehľadajte nič iné ako ePub Maker! Tento vzdelávací softvér je navrhnutý tak, aby bol proces vytvárania súborov ePub jednoduchý a efektívny. Jediným kliknutím môžete previesť svoje súbory MS Word alebo HTML do formátu ePub, vďaka čomu budú čitateľné na čítačkách elektronických kníh, tabletoch a mobilných zariadeniach, ako sú nook, iPhone a iPad.

ePub Maker je nevyhnutný nástroj pre každého, kto chce publikovať svoju prácu v digitálnom formáte. Či už ste autor, ktorý chce svoju knihu vydať sám, alebo obchodník, ktorý chce vytvoriť pútavé reklamné brožúry, tento softvér má všetko, čo potrebujete.

Jednou z kľúčových funkcií nástroja ePub Maker je jeho schopnosť importovať rukopisy z dokumentov alebo webových stránok MS Word. To znamená, že svoj existujúci obsah môžete jednoducho previesť do formátu ePub bez toho, aby ste museli začínať od začiatku. A s jeho výkonnou spoluprácou s Wordom, automatickým rozdelením kapitol, automatickou extrakciou názvov kapitol, automatickým prepojením a funkciami konverzie poznámok – to nikdy nebolo jednoduchšie!

To však nie je všetko – ePub Maker podporuje aj obrázky, fonty, formátovanie (dokonca aj tabuľky!), takže všetko, čo potrebujete, je usporiadať svoj rukopis v MS Word. Výsledok prejde kontrolou ebubcheck s rozdelením HTML a optimalizáciou – vďaka čomu je dokonalým nástrojom pre amatérskych tvorcov elektronických kníh, ako aj pre profesionálnych vydavateľov.

Vďaka užívateľsky prívetivému rozhraniu a intuitívnym dizajnovým funkciám, ako je funkcia drag-and-drop, je to jednoduché aj pre začiatočníkov, ktorí ešte nikdy nevytvorili eKnihu! Budete prekvapení, ako rýchlo môžete pomocou tohto softvéru vytvárať vysokokvalitné elektronické knihy.

Tak načo čakať? Stiahnite si ePub Maker ešte dnes a začnite vytvárať profesionálne elektronické knihy, ktoré určite zapôsobia!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Epingsoft
Stránka vydavateľa http://epingsoft.com/
Dátum vydania 2013-09-06
Dátum pridania 2013-09-06
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Softvér pre elektronické knihy
Verzia 1.8
Požiadavky OS Windows 2000, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 2
Celkový počet stiahnutí 17871

Comments: