Virtuemart Multi Product Image Upload Plugin

Virtuemart Multi Product Image Upload Plugin 1.0

Windows / Netbase / 462 / Úplná špecifikácia
Popis

Ak ste vlastníkom obchodu Virtuemart a chcete zlepšiť nahrávanie obrázkov viacerých produktov, doplnok nahrávania obrázkov viacerých produktov Virtuemart je pre vás dokonalým riešením. Tento superrýchly nástroj vám umožňuje jedným kliknutím nahrať všetky ostatné obrázky k vášmu hlavnému obrázku produktu, čo vám ušetrí čas a námahu.

Pomocou tohto doplnku mohli tisíce majiteľov obchodov Virtuemart jednoducho prejsť na položku „Image Tap“ v detaile produktu a nahrať viacero obrázkov do hlavného obrázka produktu jediným kliknutím. Je kompatibilný s Virtuemart V2.x a Joomla 1.7; Joomla 2.5, vďaka čomu je prístupný širokému okruhu používateľov.

Virtuemart Multi Product Image Upload Plugin je jediné riešenie na trhu pre viacnásobné nahrávanie obrázkov pre Virtuemart V2.x. Môžete si vybrať viacero obrázkov naraz a nahrať ich všetky automaticky bez akýchkoľvek problémov alebo chýb.

Jednou z jeho kľúčových funkcií je, že v prípade potreby umožňuje zrušiť akýkoľvek obrázok počas procesu nahrávania. Okrem toho automaticky vytvára miniatúry pre odovzdané fotografie, aby sa správne zobrazili na vašom webe.

Tento plugin je neuveriteľne rýchly a ľahko použiteľný bez nutnosti hackovania do akéhokoľvek súboru Virtuemart. Jednoducho ho nainštalujte ako normálny doplnok Joomla a zverejnite ho – potom si užite jeho množstvo funkcií!

Všetky nahrané obrázky sa zobrazia na karte „Obrázky produktov“, takže sa nemusíte vracať späť na zoznam produktov -> správa médií – ušetrí vám veľa času a zároveň poskytne pohodlie.

Stručne povedané, ak hľadáte efektívny spôsob rýchleho a jednoduchého nahrávania viacerých obrázkov produktov bez akýchkoľvek problémov alebo chýb, potom nehľadajte nič iné ako doplnok Virtuemart Multi Product Image Upload!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Netbase
Stránka vydavateľa http://netbase.vn/
Dátum vydania 2013-08-26
Dátum pridania 2013-08-26
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Softvér elektronického obchodu
Verzia 1.0
Požiadavky OS Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Požiadavky Virtuemart
cena $52.99
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 462

Comments: