Oval Calculator

Oval Calculator 1.1

Windows / Oval Systems / 138 / Úplná špecifikácia
Popis

Oválna kalkulačka: Základná kalkulačka s jednoduchým rozhraním

Hľadáte základnú kalkulačku, ktorá sa ľahko používa a nezaberie príliš veľa miesta v počítači? Nehľadajte nič iné ako Oval Calculator, obslužný softvér, ktorý ponúka všetky základné funkcie kalkulačky v jednoduchom a užívateľsky prívetivom rozhraní.

S iba 5 MB miesta na disku a 30 MB RAM je Oval Calculator ľahká a nespomalí váš počítač. Je kompatibilný s Windows XP, Vista, 7 alebo 8 pre 32-bitové aj 64-bitové systémy. Či už používate staršiu alebo najnovšiu verziu systému Windows, Oval Calculator bude fungovať bez problémov.

Najlepšia vec na Oval Calculator je jej jednoduchosť. Má všetky základné funkcie, ktoré potrebujete pre každodenné výpočty, ako je sčítanie, odčítanie, násobenie, delenie, odmocnina a percento. Nemusíte byť matematický génius, aby ste to mohli používať – stačí zadať čísla a stlačiť Enter!

Nenechajte sa však zmiasť jej jednoduchosťou – Oval Calculator je v tom, čo robí, veľmi dobrý. Je presná a spoľahlivá, takže jej môžete dôverovať, že vám vždy poskytne správne výsledky. Navyše je bez vírusov! Testovali sme to s MBAM (Malwarebytes Anti-Malware), avast! Antivírus a AVG Antivirus, aby sa zabezpečilo, že v nich nebudú skryté žiadne škodlivé súbory alebo programy.

Oválna kalkulačka môže byť základná, ale svoju prácu zvládne bez akýchkoľvek problémov alebo komplikácií. Jeho čisté rozhranie uľahčuje oči, zatiaľ čo jeho malá veľkosť znamená, že nezaberie príliš veľa miesta na pevnom disku.

Na záver, ak hľadáte jednoduchý, ale efektívny softvér na kalkulačku, ktorý nezahltí váš počítač zbytočnými funkciami alebo bloatware, potom nehľadajte nič iné ako Oval Calculator. Vyskúšajte to ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Oval Systems
Stránka vydavateľa http://www.ovalsystemsbyds.weebly.com
Dátum vydania 2013-08-20
Dátum pridania 2013-08-20
Kategória Obslužné programy a operačné systémy
Podkategória Kalkulačky
Verzia 1.1
Požiadavky OS Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 138

Comments: