GeoCalcul.Plus

GeoCalcul.Plus 0.1

Windows / Soft-Informatique / 191 / Úplná špecifikácia
Popis

GeoCalcul.Plus: Softvér najvyššej produktivity na výpočet objemu, plochy povrchu a hustoty

Už vás nebaví manuálne počítať objem, povrch a hustotu? Chcete softvér, ktorý to všetko urobí za vás len niekoľkými kliknutiami? Nehľadajte nič iné ako GeoCalcul.Plus!

GeoCalcul.Plus je výkonný softvér na zvýšenie produktivity navrhnutý tak, aby pomohol používateľom jednoducho vypočítať objem, plochu povrchu a hustotu. S viac ako 370 koeficientmi hustoty materiálov a viac ako päťdesiatimi geometrickými tvarmi, z ktorých si môžete vybrať, je tento softvér ideálny pre každého v oblasti výučby, štúdia, architektúry alebo stavebného inžinierstva.

To však nie je všetko – GeoCalcul.Plus obsahuje aj prevodník jednotiek, ktorý umožňuje používateľom previesť najobľúbenejšie jednotky vzdialenosti, teploty, objemu, rýchlosti času, hmotnosti, hustoty výkonu, tlakovej energie a ďalšie. K dispozícii je viac ako 25 000 konverzií jednotiek medzi takmer 1 000 jednotkami organizovanými v 21 kategóriách. Táto funkcia uľahčuje rýchlu konverziu meraní z jednej jednotky na druhú.

Ergonomické flexibilné rozhranie umožňuje jednoduché používanie GeoCalcul.Plus pre všetky typy používateľov. Či už ste skúsený profesionál alebo len začínate vo svojom odbore – tento softvér má všetko, čo potrebujete, aby ste svoju prácu vykonali efektívne.

Okrem základných funkcií uvedených vyššie - GeoCalcul.Plus obsahuje aj riešenie polynomických alebo lineárnych rovníc, ako aj vedeckú kalkulačku. Tieto nástroje uľahčujú používateľom vykonávať zložité výpočty bez toho, aby museli prepínať medzi rôznymi programami.

Jedna vec, ktorá odlišuje GeoCalcul.Plus od iného softvéru na zvýšenie produktivity, je jeho schopnosť pridávať nové jednotky v prípade potreby. Ak vám niečo v zozname dostupných jednotiek chýba - neváhajte! Navrhnite nové, aby sme mohli pokračovať v zlepšovaní nášho produktu.

Celkovo – ak hľadáte riešenie produktivity typu všetko v jednom, ktoré vám môže pomôcť zefektívniť vaše pracovné procesy a zároveň ušetriť čas a námahu, potom nehľadajte nič iné ako GeoCalcul.Plus!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Soft-Informatique
Stránka vydavateľa http://soft-informatique.com
Dátum vydania 2013-08-19
Dátum pridania 2013-08-19
Kategória Softvér na zvýšenie produktivity
Podkategória Kalkulačky
Verzia 0.1
Požiadavky OS Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky Microsoft. NET Framework 4
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 191

Comments: