Toolbox for iWork for Mac

Toolbox for iWork for Mac 1.0.1

Mac / Jumsoft / 399 / Úplná špecifikácia
Popis

Toolbox pre iWork pre Mac: balík softvéru pre maximálnu produktivitu

Už vás nebaví tráviť hodiny vytváraním profesionálneho a vzrušujúceho obsahu pre vaše obchodné alebo osobné projekty? Nehľadajte nič iné ako Toolbox pre iWork, dokonalý balík všetkých návrhov pre Pages, Keynote a Numbers, ktoré ponúka Jumsoft. S nespočetnými možnosťami na dosah ruky vám tento softvér na zvýšenie produktivity zefektívni prácu a jej výsledky spríjemní.

Čo je Toolbox pre iWork?

Toolbox for iWork je komplexný balík šablón a ilustrácií navrhnutých na zvýšenie vašej produktivity pri používaní Pages, Keynote a Numbers na Macu. Obsahuje celkom 13 sád, ktoré vám umožnia ušetriť celkovo viac ako 300 dolárov. Tieto sady zahŕňajú Inspiration Set, Business Mix Set, Stationery Set, Corporate Style Packs, Elements for Pages, Jumsoft Themes pre Keynote, Layouts pre Keynote Infografiku Grafické štýly Elements pre Keynote Jumsoft Clippart Prime Layouts for Numbers.

S viac ako 800 šablónami Pages dostupnými v balíku spolu s 20 šablónami Numbers a 50 témami Keynote; existuje nekonečné množstvo možností na vytváranie profesionálne vyzerajúcich dokumentov, ktoré vyčnievajú z davu. Okrem toho je zahrnutých 17 tém grafov spolu s 13 témami vizualizácie údajov, ktoré možno použiť na vytváranie úžasných prezentácií, ktoré sprostredkujú komplexné informácie ľahko zrozumiteľným spôsobom.

Výber obsahuje aj viac ako 200 máp spolu s vlajkami z celého sveta, ktoré možno použiť na pridanie kontextu alebo vizuálneho záujmu do akéhokoľvek projektu. K dispozícii je tiež viac ako dvetisíc obrázkov klipartov v rôznych kategóriách, ako sú štýly postáv guľky rámčeky vzory čmáranice odznaky stuhy akvarelové kliparty v troch farbách: červená modrá zelená.

Prečo si vybrať Toolbox pre iWork?

Prístup jedným kliknutím: Po stiahnutí aplikácie do zariadenia Mac; otvorenie akejkoľvek zahrnutej položky je vzdialené len jedno kliknutie! Môžete ich otvoriť priamo v aplikácii Pages Keynote alebo Numbers bez toho, aby ste museli prechádzať viacerými priečinkami alebo ponukami.

Jednoduchá úprava: Každý objekt v každej šablóne alebo téme je možné bez problémov upravovať, čo vám umožní úplnú kontrolu nad tým, ako vyzerá, pred jeho finalizáciou do hotového produktu.

Priehľadné pozadia: Všetky obrázky v rámci Elements For iWork Clipart Clipart Prime obsahujú priehľadné pozadia, ktoré umožňujú umiestniť ich na rôzne farebné vzory bez straty kvality. Formát PNG umožňuje jednoduché nastavenie odtieňa jasu ďalších parametrov obrazu, vďaka čomu je prispôsobenie jednoduché, ale efektívne!

Pravidelné aktualizácie: Výber bude pravidelne aktualizovaný o nové položky, ktoré sú k dispozícii pre existujúcich používateľov zadarmo, čím sa zabezpečí, že budú mať vždy prístup k najnovším potrebným návrhovým nástrojom a budú mať náskok pred konkurenciou!

Záver:

Na záver; ak hľadáte vyššiu efektivitu pri vytváraní profesionálne vyzerajúcich prezentácií dokumentov, potom nehľadajte nič iné ako Toolbox For iWork! Vďaka rozsiahlym šablónam výberu, ktoré sú dostupné na dosah ruky, v kombinácii s jednoduchým používaním, funkciami úprav, priehľadnosťou pozadia, pravidelnými aktualizáciami, tento balík softvéru pre produktivitu má všetko, čo potrebujete, posunúť prácu na ďalšiu úroveň!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Jumsoft
Stránka vydavateľa http://www.jumsoft.com
Dátum vydania 2013-08-10
Dátum pridania 2013-08-10
Kategória Softvér na zvýšenie produktivity
Podkategória Iné
Verzia 1.0.1
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8
Požiadavky None
cena $49.99
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 399

Comments:

Najpopulárnejší