ClickyMouse Free Edition

ClickyMouse Free Edition 7.6.2

Windows / Pitrinec Software / 894 / Úplná špecifikácia
Popis

ClickyMouse Free Edition: Ultimate Mouse Automation Tool

Už vás nebaví vykonávať na počítači opakujúce sa úlohy? Želáte si, aby existoval spôsob, ako automatizovať pohyby myši a kliknutia? Nehľadajte nič iné ako ClickyMouse Free Edition, dokonalý nástroj na automatizáciu myši.

ClickyMouse Free Edition je produkt rodiny Macro Toolworks, ktorý obsahuje podmnožinu funkcií MTW. Je špeciálne navrhnutá pre používateľov, ktorí intenzívne pracujú s myšou a chcú zefektívniť svoj pracovný tok. Tento automatizačný softvér a makroprogram pre Windows umožňuje používateľom zaznamenávať makrá myši a klávesnice, vizuálne upravovať makrá a prehrávať makrá v ľubovoľnej aplikácii Windows.

S ClickyMouse Free Edition možno každému makru priradiť spúšť myši – či už je to jednoduché kliknutie alebo dvojité kliknutie, podržanie tlačidla myši alebo presunutie myši do konkrétneho rohu obrazovky. Táto úroveň prispôsobenia zaisťuje, že sa makrá spúšťajú presne vtedy, keď ich potrebujete.

Najlepšie na ClickyMouse Free Edition je jej jednoduché použitie. Nahrávanie makier je také jednoduché, ako stlačiť záznam a vykonať požadované akcie pomocou myši alebo klávesnice. Po zaznamenaní je možné každé makro manuálne upraviť a optimalizovať pre maximálnu efektivitu.

Čo však môžete s týmito makrami robiť? Možnosti sú nekonečné! Môžete automatizovať opakujúce sa úlohy, ako je vypĺňanie formulárov alebo klikanie cez ponuky. Môžete si tiež vytvoriť vlastné skratky pre často používané aplikácie alebo príkazy. S ClickyMouse Free Edition je možné všetko.

Okrem výkonných možností automatizácie ponúka ClickyMouse Free Edition aj pokročilé funkcie, ako sú podmienené príkazy (if/else), cykly (for/while), premenné (reťazec/celé číslo) a ďalšie. Tieto funkcie umožňujú ešte väčšie prispôsobenie vašich makier.

Ale neberte to za slovo – tu je to, čo niektorí spokojní zákazníci povedali o ClickyMouse:

"Tento softvér používam už roky a ušetril mi nespočetné množstvo hodín práce." - John D., IT odborník

"ClickyMouse úplne zmenila spôsob, akým pracujem na svojom počítači - nevedel som si predstaviť, že by som sa vrátil." - Sarah L., grafický dizajnér

Tak načo čakať? Stiahnite si ClickyMouse Free Edition ešte dnes a začnite automatizovať svoj pracovný postup ako nikdy predtým!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Pitrinec Software
Stránka vydavateľa http://www.macrotoolworks.com
Dátum vydania 2013-07-22
Dátum pridania 2013-07-23
Kategória Vylepšenia pracovnej plochy
Podkategória Softvér Tweaks
Verzia 7.6.2
Požiadavky OS Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 894

Comments: